Mozgásban a Counter-Strike: Global Offensive

Jövő héten érkezik az új Counter-Strike, s bár a pályák és a stílus a régi, az anyag mégis korszerű - már amennyire az ember elvárja egy Counter-Strike-tól, hogy korszerű legyen. A Global Offensive most négy gameplay videó erejéig bámulható, készítsetek be némi tápszert is, mert nem lesznek rövidek!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#32
Az miért van, hogy az első másfél óra CS:GO-zás után visszamentem BF3-azni és alig vártam, hogy vége legyen a körnek, mert vágyakoztam vissza CS-zni. Valószínűleg azért lehet mert a CS egy primitív, gagyi szar! -.-
Hogy őszinte legyek számomra a CS:GO után a BF3 tűnt annak! :D
#31
imádom a cs: source-t de ennek mi értelme? olyan mint egy cs: source 2.0 vagy valami... kicsit szebb, letisztultabb grafika, csiszoltabb játékmenet, de ezt nem igénylik feltétlen a csé-s arcok szvsz.
(Half Life 3-at b+!!!)
#29
De miért botok ellen kellett játszani a videóban? Így nem csoda, hogy lapos az egész. Egyébként akik nem értik miért olyan nagy szám a cs kezdjenek el vele warozni és megtudják.
#28
Elég szánalmas az az xbox gameplay. Teljesen elrontja a cs pörgős hangulatát a belassult irányítás. Biztos nem fognak benne király awp-s videók készülni.
#27
#18: Nem mind1,hogy 1 vagy több gépre jön ki? A konzolost meg úgyse fogja érdekelni,hogy a pc-s milyen fa..agyerek egérrel.
Felesbe leszedjük (azért ennyiért bőven megéri nekünk is) és élvezzük.
#26
#21: l4d1-2ben m16-os van (ami valójában burst/semi auto). a Go-ban pedig M4 CQBR van (ez a kisebb változata a colt m4-nek). Az AK azért tiszta l4d, mert l4d copy... sőt a desert is egy az egyben ugyan az csak a fegyver "aljáról" leszedték a lámpát. Én is tolom a Go-t ezerrel és azt kell mondjam, hogy pont ennyi kell, hogy új legyen és hogy CS maradjon. A hangokon javíthatnának egy kicsit mert 5.1-el is elég csalóka, hogy ki merre mozog =)

#22 Este hét és kilenc között szerintem.
#23
#18: """The PlayStation 3 version will offer three control methods, which include using either the DualShock 3 controller, PlayStation Move or USB keyboard/mouse."""

Box verziónál nem tudom, lehet-e bill/egér kombóval tolni.
#22
Mikor lövik már fel steamre a bétát az előrendelőknek? Arról volt szó, hogy ma már lehet játszani vele
#19
Bár semmi egetrengető újdonság nem fedezhető fel azért a 2800ft-os árcédula mellé nem is kéne többet várni. Hozza a szükséges minimumot ( jobb graf, valami újdonság) és ennyi.
#18
Én egyet nem értek minek kell ki adni a konzolokra???, ezt a játékot, viszont fordítva ez nem várható el a ki adó cégektől hogy a konzolos játékokat ki adják pc-re is , rohadjon meg az összes f....pó játék cég, CS-ét is minek adják ki sose fog senki olyan jól lőni ebben a játékban kontrollerel mint egy profi cs-és egérrel(és ez tény) nem értem a játék cégeket rohadjanak meg ott ahol vannak!
#17
#4: Megmondom őszintén én ennek örülök, igen illúzióromboló amikor néz az ember egy LAN döntőt a 21. században, és AK-val direkt egymás lábát lövik az emberek hogy beadja a fejest...
#16
#15: 1.6ban a túszok leguggoltak és eléggé beszédesek voltak, arrébb lehetett őket tolni ha el akartál menni mellettük, legalább is a nagy klasszikus cs1.6 -ból van millió féle, én nekem mai napig ez a legjobb, mivel ez egy moddolt rész cs source skinekkel meg texturákkal. Lanpartyn sokat toltuk régebben, szerintem ebben a CS -ben is változtatni fognak az ilyen dolgokon.
#15
Ez nagyon gagyi, nézzétek már az első videóban a túszok ahogy mennek a fickó után, aztán kinéz az ablakon és nem tud tőlük visszamenni, bele kell lőni az egyikbe hogy odébb menjen végre :-D Aztán fél perc múlva amikor a fickó lövöldözik ki a terroristára, az egyik túsz áll mint a faszent az ablakban tőle jobbra, legalább kuporodna le vagy valami...ez annyira gagyi hogy már fáj! :)
#14
#13: Csak, hogy lássuk melyikkel is játszanak többen: http://store.steampowered.com/stats/