Új játékok a horizonton!

A hétvégén több új játékot is bemutattak a világ nagyvállalatai. Most ezeket prezentáljuuk nektek egy nagy csomagba tömörítve!
A hétvégén több új játékot is bemutattak a világ nagyvállalatai. Most ezeket prezentáljuuk nektek egy nagy csomagba tömörítve!

Alone in the Dark
A Sony Computer Entertrainment a Tokyo Game Show rendezvényen tette közzé, hogy már készül régi klasszikus horrorkedvencemnek, az Alone in the Dark-nak a Playstation 3-as változata. A bejelentésen kívül semmi említésre méltó infót nem adtak ki, úgyhogy jelenleg mi sem tudunk többel szolgálni.

Brothers in Arms 3
A BiA második része, az Earned in Blood épphogy aranylemezre került, de az Ubi már a folytatáson töri a fejét. A harmadik részről egyelőre csak annyit tudni, hogy PS3-ra készül, PC-s verzióról a forrásunk nem számolt be, így csak reménykedni tudunk, hogy nem hanyagolják el a "nagy örek" asztali számítógépet sem...

Grandia Online
A Square Enix végre a PC-seknek is kedvez legújabb MMORPG-jükkel, a Grandia Online-al. A cucc (gondolom nem meglepetés) a Grandia utánozhatatlan, mesés világában játszódik, érdekessége pedig, hogy készül nextgen átírata is, mely kompatibilis lesz a PC-ssel, így különböző platformok tulajdonosai is tudnak egymás ellen játszani.


Ugrás a galériához


Project Assasins
Szintén a Tokyo Game Show-hoz kapcsolódó játék az Ubisoft legújabb produkciója, a Project Assasins. Puha Ubiéknak nem volt szófosásuk a projectet illetően, mindössze egy rövid trailert mutattak belőle, melyben egy lovag futkos fel-alá... :\

Suidoken V
A Suidoken-nek is készül a folytatása, mely sajnos még nem lép át a következő generációs konzolok világába, hanem a marad a régi PS2-nél. A népszerű RPG folytatása megőrzi elődjeinek minden pozitívumát: lesznek benne 6 fős látványos csatajelenetek, mini-játékok és persze megmarad a verhetelen Suidoken hangulat is!

The Outsider
Az angol Frontier Developments vadi új nextgen játék fejlesztésébe kezdett. A The Outsider egy high-tech thriller lesz, mely Washington DC-ben, az Egyesült Államok fővárosában játszódik.


Ugrás a galériához


The Ship
Az Outerlight csapata büszkén jelenti, hogy a korábban Half-Life 1 modként készült The Ship-et sikeresen átültették a HL2 Source motorja alá, sőt nagyon is jól haladnak a fejlesztésekkel. A DM mod reményeik szerint már 2006. májusában elérhető lesz, várhatóan a Steam rendszeren keresztül.


Ugrás a galériához

Tourist Trophy
Az igazi csemege a végére maradt. A Gran Turismo készítői egy teljesen új motorverseny készítésébe vágták a fejszéjüket, mely a Tourist Trophy nevet viseli. A 2006. elején megjelenő PS2 exkluzív TT-t leginkább a MotoGP-hez lehetne hasonlítani. A játék elsősorban szimulátor lesz rengeteg licenszelt járgányt vonultat fel a 80-as és 90-es évekből (Honda, Kawasaki, Suzuki stb.). Ha érdekel a cucc, töltsd le a friss trailert is!


Ugrás a galériához


Most pedig lássuk a Tokyo Game Show-n részt vevő kiadók legnagyobb durranásait! Felhívnám a figyelmet az Electoronic Arts, a Rockstar és a Capcom felhozatalára!

Activision
Spider-Man 3

Bandai
Mobile Suit Gundam

EA
Need for Speed: Undergound 3
Madden NFL 2007
Medal of Honor
NBA Live 2007
Fight Night Round 3
Def Jam 3
Tiger Woods PGA Tour 2007
Új SSX
Új Burnout

Majesco
The Darkness

Buena Vista Interactive
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest

Capcom
Return of a "beloved fighting franchise"
Új Ghouls N' Ghosts
Devil May Cry 4
Resident Evil 5

Rockstar
Grand Theft Auto 4
Western akciójáték (hasonló, mint a Red Dead Revolver 2)

Sony
Új Team ICO project
Genji 2
Warhawk
I-8
The Getaway 3
Killzone 3
Gran Turismo 5
New Hot Shots Golf
MotorStorm
Eyedentify
Heavenly Sword
Formula One 2007
Új Wipeout

Sony Online Entertainment
Marvel képregény MMORPG
Névtelen Fantasy MMORPG

Namco
Tekken 6
Ridge Racer 6

Eidos
Tomb Raider Next-gen

Lucas Arts
Star Wars: Clone Wars
Indiana Jones (az új mozifilm alapján)

Konami
Metal Gear Solid 4
Suikoden V
Castlevania

Midway
Unreal Tournament 2007
Mortal Kombat
Stranglehold

Atari
Test Drive Unlimited

THQ
Új WWE Project

Sega
Fifth Phantom Saga
Sonic The Hedgehog
Condemned: Criminal Origans

Tecmo
Fatal Frame 4

Ubisoft
Prince of Persia 4
Killing Day

Koei
Ni-oh

A többiek...
Dark Secotr, Dirty Harry, Battle Angel, Alita, Project Avalon, Endless Saga, Lair, Possession, Death Jr., Metronome, Psychopath, Final Fantasy XIII, Alan Wake

12 komment - szólj hozzá!