Mozgásban a Dance Central 3 sztorimódja

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 22.
  • Videó
Link másolása
Most mindenki kapaszkodjon meg valamiben, ami kemény és kibírja a súlyát! Bizony, a Dance Central 3-ban helyet kap egy izgalmasnak szánt sztorimód, melyben egy "táncoló detektívet" alakítunk, akivel utazhatunk az időben. Vége a döbbenetnek? Akkor nosza, csörögjünk egyet!

Kérdés, hogy egy táncjátékban miként állja meg a helyét a sztorimód? Nos, a Dance Central 3-ban egy valódi időutazásban vehetünk részt, amiben egyedül vagy barátainkkal együtt érvényesülhetünk. Egy géppuskalábú nyomozót alakítunk, akinek az a feladata, hogy megfékezze a rosszarcú riválisokat. Elsajátíthatjuk a 70-es, 80-as és 90-es évek, valamint a jelenkor divatos stílusait.

Korokon ívelünk át annak érdekében, hogy megmentsük a világot, ismerd meg a páratlan koreográfiában rejlő lehetőségeket! Izgalmasnak hangzik, ugye? Fentebb találod a Dance Central 3 bevezető animációját, míg lentebb a sztorimódot ecsetelő fejlesztői naplót. A játék október 19-én jelenik meg Xbox 360-ra.

5.
5.
Quent1n
Szerintem meg a játék továbbra is gyerekeknek készül elsősorban és nincs semmi gond egy ilyen sztorimóddal. :) Ez a játék továbbra is hülyülésre, ökörködésre, mozgásra való arra pedig tökéletes. :)
3.
3.
bendikee
Ezen akkorát nevettem! :D
2.
2.
b.mate
Haha... boldog április1-et. Mi a franc ez a nyomozósdi tánccal? xD
1.
1.
DevilGamer
Ez a sztorimód akkora LOL, amilyen nincs! Táncoló detektív, időutazás (Időutazás még rendben van valamennyire.)? Mi ez valami vicc?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...