PC-re érkezik a Special Forces: Team X

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 22.
  • Bejelentés
Link másolása
A Zombie Studios bejelentette a legújabb csapatalapú, külső nézetes akciójátékát, a Special Forces: Team X-et. A számítógépeken megjelenő címben elit osztagosokat alakítunk, a harcterek pedig dinamikusan változnak a játékosok szavazataitól függően. A rajzfilmes grafika csak a jéghegy csúcsa.

A Blacklight fejlesztői ezúttal sem szakadtak el a műfajtól: a Special Forces: Team X egy hamisítatlan, csapatalapú akciójátéknak néz ki. A TPS-t a Microprose és az Atari kiadásában készíti a Zombie Studios.

A multiplayerre kihegyezett címben egy elitosztagos katonát alakítunk, minden meccs előtt a játékosok szavazhatnak, hogy a 100 csatatér-kombináció közül melyiket részesítik előnyben. Lesz itt minden, mi szem-szájnak ingere: fejlődési rendszer, fedezékek és cel-shaded grafika. A Special Forces: Team X idén ősszel jelenik meg, kizárólag PC-re.

4.
4.
markoci555
jó lenne ha a fél videóban nem egy censored vagy valamilyen felirat takarná el a lényeget, ha már cs vagy ez akkor biztos ezt választanám
3.
3.
KeXxX
#2: csapat... háhhhh.. ne viccelj :D a valóságban nem tudnak az emberek egy csapatként játszani/dolgozni/együttműködni.. nem hogy együtt játszani
2.
2.
DevilGamer
De jó, mindig szerettem csapatban játszani. A játék kicsit a Counter Strike-ra hajazik.
1.
1.
DON GONDOCS
Végre egy jó hír. A játék is minőséginek néz ki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...