Érkezik a Ghost Recon: Future Soldier új DLC-je

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 22.
  • Letöltés
Link másolása
Úton a második letölthető csomag a Ghost Recon: Future Soldierhez. A Raven Strike névre hallgató DLC-ben sokkal nagyobb térképeken nyomulhatunk, mint eddig, lesz egy új kampány, ami három küldetéssel bővül, de a Guerilla mód is tartalmaz érdekességeket. Csekkold a friss képeket!

Ha eddig azért bosszankodtál, mert szűknek találtad a Ghost Recon: Future Soldier térképeit, akkor érdemes lesz beruháznod a Raven Strike címre hallgató, új DLC-be. A csomag sokkal összetettebb küldetéseket kínál, melyek nagyobb és változatos térképeken zajlanak.

A Secure Dawnban Kazahsztán ködös mocsárvidékén fordulunk meg, ahol a Szellemek nem férhetnek hozzá a fejlett technológiájukhoz, azaz búcsút mondhatunk az álcázásnak, a drone-oknak és az érzékelő gránátoknak. Csak a nyers erő és taktika számít. A Cold Walker küldetésben egy vonatdepóban találjuk magunkat egy hűvös orosz vidéken, míg az Argent Thunderben a Moszkvai éjszakában próbálunk meg érvényesülni.


A Guerilla módban elérhető lesz a Sawmill térkép, ahol 50 ellenséges hullámot kell túlélnünk - szintén orosz környezetben. Nem a Raven Strike lesz az utolsó DLC a játék történetében, idén még jönni fog egy csomag.

Jelen darab szeptember 11-én landol Xbox Live-on és szeptember 12-én PSN-en. Ára 1200 MS pont lesz, vagy 15 euró.

3.
3.
fészpalm
Én csak a uPlay pontok miatt játszottam ki a kampányt, a multiért van meg, szóval ez a DLC eléggé felejtős.
1.
1.
Lacek896
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...