Valami készül a Final Fantasy XIII háza táján

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 22.
  • Hír
Link másolása
A Square Enix fellőtte a Final Fantasy XIII-hoz köthető teaser oldalát, ebből már sejteni lehet, hogy Lightning-saga folytatódik egy új fejezettel. A nagy leleplezésre szeptember elsejéig kell várunk, amikor a fejlesztők újabb bejelentéssel szolgálnak a széria 25. születésnapjának apropóján.

Az már eddig is nyilvánvaló volt, hogy a Square Enix stílusosan ünnepli a Final Fantasy 25. születésnapját: szeptember elsején kezdődik a mulatság egy nagy bejelentéssel. A kiadó már meg is kezdte a felszopóhadjáratot egy teaser oldal fellövésével.

Az oldal annyit árul el, hogy "vihar közeleg". Biztosra vehető, hogy a Final Fantasy XIII-at fejlesztő csapat kulcsfigurái, azaz a producer, a rendező és a művészeti igazgató már javában a bejelentés előtt álló címen dolgozik. A sajtótájékoztatón elárulják nekünk, hogy merre visz majd a Lightning története.

Nem kell hozzá nagy jóstehetség, hogy rájöjjünk: a Final Fantasy XIII-2 kap egy folytatást (XIII-3, valaki?).

17.
17.
16.
16.
gel00
Final Fantasy PC-re :D!
15.
15.
patya07
Engem érdekel, még a végén jó is lehet :)
14.
14.
Griewer
#7: Tudom, hogy más csapat fejleszti, csak utaltam rá, hogy ne újabb XIII-as paródiákba öljék a pénzt, hanem egy olyan projectbe, amire az emberek várnak, ami ígéretesnek tűnik. Ne a Final Dallas XIII 122. epizódjába.
12.
12.
AzRaeL
#11: Én meg szeretem és meg venném,de MÉG nincs mostani generációs konzolom,kicsit le vagyok maradva, de remélem pár hónapon belül megtudom oldani :D
11.
11.
abydos
#3: Mert én szeretem és megveszem :D
10.
10.
NinjaNorb
#3: Japánban valszeg veszik mint a cukrot
8.
8.
Sun9us
VII-VIII-at tabletre, X-ből reboot-ot nagykonzolra!!!
7.
7.
mzsolt91
#1: A Versus-t azt a Kingdom Hearts csapata fejleszti. A XIII-at egy másik FF csapat csinálja.
#6: A VII HD intrója csak technológia demó volt hogy megmutassa, hogy nézne ki a játék Ps3-on. Sosem mondta a SquareEnix hogy meg fog jelenni. A X-ről meg biztosan hallunk majd most valamit. A XV-ről meg az a pletyka, hogy a Versust nevezik át arra.

Remélem én is, hogy a Versusról lesz valami hír szeptemberben. És kövezzetek meg, mert engem érdekel a XIII-2 vége után, hogy mi fog történni.


6.
6.
azureknight0715
Kezdjük azzal hogy ami final fantasy abból már mindent ígértek. Szal beszélnek össze vissza és az egésznek se füle se farka. Szar az egész, csak hülyítik a népet. Volt már szó VII hd, X rebort, XIII versus, XV, szal minden amit csak kitalálnak.
5.
5.
AzRaeL
#4: az se lenne rossz :) De viszont a X-et már be igérték elméletileg ps3ra meg Vitára. én annak is örülnék mert sztem a VII meg a VIII melett még ez a legjobb :)
4.
4.
savior10
#2: FF VIII HD-t a népnek amit jó lenne ha egyáltalán említenének.
3.
3.
Hab
Komolyan, minek erőltetik ezt a XIII. részt?
2.
2.
AzRaeL
Versust meg FF X HD-t a népnek,amit eddig is igértek :)
1.
1.
Griewer
Inkább csináljanak végre valamit a Versus-al, hogy szakadjon rájuk az ég -.-"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...