Kickstarter-projekt lesz a Broken Sword 5

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Rajongói pénzből készítené el a Revolution Software a klasszikus point & click kalandjátékának ötödik fejezetét. A Broken Sword: The Serpents Curse-ben minden benne lesz, ami az elődöket naggyá tette: szerethető főhősök, lebilincselő, rejtélyes és bájos történet, rajzfilmes grafika. Csekkold a videót!

A Broken Sword: The Serpents Curse az eredeti alkotók közbenjárásával készülhet el. Charles Cecil csapata kereken 400 ezer dollárt vár a rajongóktól. Ha sikeres lesz a Kickstarter-projekt, a point & click műfajnak rajongói újabb remek játékkal gazdagodhatnak. Csipetnyi humorral, lebilincselő nyomozással és nagy adag nosztalgiafaktorral. A játék a tervek szerint 2013 elején jelenne meg PC-n, Macen, Androidon és iOS-en. Trailerünk is van:

8.
8.
Optimus Prime
Én csak az elsőt ismerem, annak is a DC verzióját - tavaly volt GOG-on ingyen 2 napig. Én nagyon megszerettem. Magát az egyszerű point-and-click rendszert, a jót sztorit meg a szórakoztató karaktereket. Meg a változatos környeztet. Más nem is kell egy jó játékhoz!
Nekem az új grafika tetszik, a mozgás meg minden olyan élethű. Ugyan akkor szép, színes és jól megtervezett minden részlete.
7.
7.
Kajt
Az egyik legjobb kalandjáték az I. és II. rész (ha jól vettem ki, innen is vennék fel a fonalat). Inkább készítsék tovább és legyen hosszú mint egy jó könyv. A karakterek kinézetén még remélem is változtatnak, de a 2D-s háttér végre visszakacsint a téma lényegéhez. Mióta vártam egy ilyen folytatást, ráadásul függetlenül, így tényleg ki tudnak hozni belőle mindent... tűkön ülök.
6.
6.
Quent1n
tudnám mi baj volt a művészi rajzolt grafikákkal.. ez a 3d-s okosság továbbra is túlságosan élettelen szvsz... :/
4.
4.
Extol
Én bírtam a sorozatot, de sztem a rajzfilmes stílus már igencsak idejétmúlt. Ettől függetlenül jöhet.
3.
3.
Gorre
Már a 3 is elég felemás volt, de a 4 maga a pokol. Inkább hanyagolják.
2.
2.
markoci555
hát én nem adnák pénzt erre...
1.
1.
bendikee
de nem szeretem ezt a grafika fajtát.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...