Heavenly Sword 2 conceptek érkeztek

  • Írta: fojesz
  • 2012. augusztus 24.
  • Képek
Link másolása
A Heavenly Swordöt szerette a sajtó, és bár a fejlesztők későbbi bevallása szerint nem kerestek rajta semmi pénzt, a Ninja Theory játékának mindig folytatást követeltek a rajongók. A második részre voltak is tervek - a koncepciós rajzok egy része épp a minap szivárgott ki.

A Heavenly Sword kaphatott volna folytatást: a Ninja Theory szívesen foglalkozott volna a projekttel, sőt - mint azt az alább képek is bizonyítják - voltak is rá konkrét tervek, azonban az egyik fejlesztő későbbi beszámolója szerint a játékot törölték. Noha a Heavenly Sword első részét szerette a sajtó, a kasszáknál csak egymillió példányra volt jó, így a Ninja Theory szerint nem hozott nagy pénzt a csapatnak - meglepő, hogy a Sony halogatja a folytatás elkészítését?

A Ninja Theory azóta a második projektjén dolgozik: az Enslaved után a DmC befejezésére koncentrál a brigád, miközben a játék jogai továbbra is a Sonynál vannak - a japánok döntenek arról, hogy mi lesz a cím jövője.

4.
4.
dyousee
#1: Az egyik kedvenc játékom, üdvözölném a folytatást!
3.
3.
M.invisible
Egydüli hibája számomra a harcrendszer. Enslaved-nél is csak ezt tudom felhozni negatívumként. DMC harcrendszerét viszont a japánok készítik, talán a Ninja Theory is eltanul valamit, és egy esetleges HS2-nél alkalmazza is!
1.
1.
keiji maeda
nem csak a sajtó én is szerettem :) Bohan király akora karakter volt benne :D meg az egész történet tetszett, érezlmi részek is jók voltak benne , szóval én várom a folytatást :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...