Tony Scott is érdeklődött a Gears of War-film után

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 27.
  • Cooltúra
Link másolása
A nemrégiben tragikus hirtelenséggel elhunyt Tony Scott előrehaladott tárgyalásokat folytatott a Gears of War-mozifilm jogaival rendelkező New Line Cinemával. Nem sokon múlott, hogy nem ő került a rendezői székbe - ismerte el az egykori producer, Jeff Katz. Pedig a cím jó kezekben lett volna.

A két hete öngyilkosságot elkövetett Tony Scott lehetett volna a Gears of War-film rendezője. A New Line Cinema egykori producere, Jeff Katz Twitter-csatornáján elismerte, hogy amikor a gyártó megszerezte a videojáték megfilmesítésének jogait, szóba került Scott neve. Ám elképzelései süket fülekre találtak, annak ellenére, hogy a producer szívesen leforgatta volna a rendező vízióját.

Az Epic fenegyereke, Cliff Bleszinski is Twittert ragadott: "Emlékszem a találkozásra. Videóbemutatót tartott. Történeteket mesélt a Man of Fire új-mexikói forgatásáról."

A Gears of War megfilmesítésének jogait még 2007-ben szerezte meg a New Line Cinema. Az első tervek szerint egy giga költségvetésű szuperprodukció lett volna belőle, ám 2010-ben radikális lépésre szántra rá magát a gyártó: egy kisebb és jelentősebb olcsóbb fimet képzeltek el. Ennek hallatán az Underworldről elhíresült Len Wiseman rendező elhagyta a projektet. Azóta néma csend honol felőle.

6.
6.
Samu
Miért kell ezeket az élőszereplős baromságokat erőltetni, amikor már ilyen komoly CG-animációval rendelkezünk.Az GOW átvezető videók minőségétől sokkal komolyabbakat is tudnak a studiók, ha filmről van szó, és nem kellene görcsölni a szinészgázsikon, sztár alűrökön, forgatási helyszíneken. Ráadásul többszáz ügyes és kreatív fiatalnak tudnának melót adni. Beláthatnák ezt a studiók,hogy egy jó sztorival akár egész estés durva animációkat lehetne csinálni, mint pl. anno a Final Fantasy film, a Resident Evil Degeneration, vagy épp a Beowulf. Egyiktől se esett senki hasra a sztoriaik miatt, de nem is buktak akkorát mint egyes "halivudiszuperprodukciók". A film nagyrészsét amúgy is CG animációval csinálnák meg, akkor meg miért nem lehet az egészet? Nem csak meséket lehet ezzel a technikával csinálni, ezt már bebizonyították nekem néhányszor...
5.
5.
Hardy
Hát ezekből a játékokból, szerintem nagyon sokáig nem lesz még film... :(
4.
4.
Dontrip
#1: Láttad már Cole szinkronszínészét? Szerintem nagyobb mint a játékban. :DD
3.
3.
NemTudomMiLegyen
#1: Tom Hardy kb. ennyire kigyúrt volt a Warrior-ban szóval nem lehetetlen :)
2.
2.
voldi
Én örülnék egy filmnek a játélról!
1.
1.
markoci555
gears of war filmen nem gondolkodtam még el, de ha szereplők kellenének akkor nehéz lesz ekkora kigyúrt állatokat találni, és nagyon durva számítógépes effektekkel lehet csak megoldani a sáskákat(esetleg maszk és álruha) és egyéb lényeket, inkább a könyv:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...