Kilencedik helyen nyitott a Sleeping Dogs

Elkészült a legfrissebb hazai játékeladási toplista, ezúttal két újonc is az élbolyban végzett. A leánykori nevén True Crime: Hong Kongként ismert Sleeping Dogs a kilencedik helyezést érte el, míg a 3DS-exkluzív New Super Mario Bros 2. éppen lecsúszott a legjobb tíz listájáról.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#51
#50: A leggyengebb lancszem. Vigasztaljon, hogy a motogp sorozat is ilyen:)
#50
#48: Nekem speciel nem az árkád irányítás a bajom hanem,hogy szinte lehetetlen irányítani:D
Felültem a motorra és úgy mentem a küldetés felé,hogy jobbra-balra kacskaringóztam az úton és mindennek neki mentem ami volt.
Lehet velem van a baj,de ehhez képest a GTA4 jármű irányítása gyerekjáték volt már elsőre is.
#49
#2: Szerintem a Saints Row 3 jobb lett a gta 4nél, de kinek, mi. Én jobban szeretem a szabadságot, egyéb mellékküldetéseket, meg miegymás. A gta sztorija meg az átvezetői élethűbbek és jobban megfognak, bár most a saints row játékmenete meg a hangulata jobban megfogott és sztem minden tekintetben jobb lett a gta négynél. Ellenben ha a gta 5 hozza a várva várt szinvonalat akkor az lesz majd a nyerő.
#48
Bár nem vágom egy játékot miért kell egy másikkal mindig összevetni? Pest a fifával, sandboxos akármit a gta-val.
Annyira más a két játék,hogy az nemigaz. Van amiben ez gyengébb, de hogy ez akkor se vmi hulladék az biztos. A kocsi kezelése árkád, de aki ismerte a true crime-t annak ez nem volt újdonság. De nem mintha ezen múlna a játék,mert ez csak megszokás kérdése, elvégre nem egy irányíthatatlan doboz amit vezetni kell.
GTA4ben egy kanyart alig lehetett bevenni,hogy ne menjen neki az ember minden szarnak.

A kezelés se bonyolult. 20szor vittem végig a demót és a bunyó annyira változatos,hogy mindig láttam új mozdulatot. Amikor meg már kentem vágtam az egész önmagam szórakoztatásával bunyóztam úgy mint bruce lee akit nem tudnak megállítani.
#46
Az autók motorok irányítása nem tetszik főleg olyan járműveknél ami megy is, de a harc valóban jópofa! A fejlődés is jól meg van csinálva, vannak a játékban jó dolgok! Összességében tetszik a játék, de azért a GTA4-et nálam nem veri azt jobban élveztem annak ellenére, hogy a sleeping dogs picit komplexebb játék! Az hogy a Gta4 szürke legalább akkora hülyeség, mint negatívumként felhozni, hogy baloldali közlekedés van a sleeping dogsban! :D
#44
#11: Talán azért, mert Hong Kongban a másik sávban kell menni, és a volán is a jobb oldalon van? Ez nem borzalmas, ez a valóság ember. :-D Amúgy meg sztem pont, hogy nem unalmas a város. Egyik része sem. Az ok, hogy az autóvezetés arcade+++++, de ezt leszámítva, minden a helyén van. A történet jó, a játszhatóság szintén, a hangulat szintén...nem tetszhet persze mindenkinek, de azért elég durva, hogy ennyire nem tudod elfogadni más emberek véleményét és ízlésvilágát.
#43
#2: Ettől még ez egy baromi jó játék lett és pl. én sokkal jobban élveztem, mint a GTA IV-et. ;-) 23 és fél óra lett csak a fősztori szál, és egyszer nem untam. Míg a GTA IV-et, a vége felé, már mocskosul. :-D Persze, ez csak én vagyok, tisztában vagyok vele, hogy a többségnek a GTA a csúcs, de számomra nem. És engem ez a Sleeping Dogs, nagyon megtalált.
#42
#34: Most komolyan, TE miről beszélsz? A WoW-ot, leszámítva egyik játék sem idősebb 4 évnél (AC 1 ennyi idős, a többi mind fiatalabb). A nevedből gondolná az ember, hogy idősebb vagy nálam, de az eddigi hozzászólásaid alapján 12 éves körüli gyereknek saccolnálak, szóval menj és bújj el anyucikád köténykéje mögé, míg a csúnya, felnőtt bácsik szépen elbeszélgetnek erről-arról.
#41
Ez a játék kur.ajó lett nekem. A gta4et egyszer sem tudtam folytatni 1 napnál. Túlságosan is elment vmi real irányba és a többi unalom lett.
#40
#39: pontosan
Nekem is jobban bejönnek már a saints row3, sleeping dog,justcause2.
#39
Bírom, hogy amint sandbox játékról van szó, az tuti, hogy az első néhány komment arról szól, hogy ha-ha a GTA jobb. Lehet az open world billiárd, horror, kerékpározás, az tuti, hogy a GTA-hoz hasonlítják.
Ez a játék az akciódúsabb irány felé kacsingat, amit nagyon jól is tesz. GTA a IV résszel nekem nagyon nem szimpatikus irányt vett. Nagyon átfogóan realisztikus élményt adni, amely nekem pár óra után unalomba fulladt. Rengeteg utazás a térkép egyik sarkából a másikba, hogy elkapj 1emberkét. Nem kritizálni szeretném, mert biztosan sokaknak ez bejön.
Nálam az utóbbi években ezerszer jobb szórakozást nyújtott a konkurencia - Sleeping Dogs, Saints Row3, Just Cause 2. Őrült non-stop akció mind, és nálam ez a nyerő, nem a baráti kapcsolataim ápolása azzal, hogy előadásokra járok velük :-D
#38
#35: hoppsz. Last of us*

#36: videók alapján tetszik, de majd ha jön a demó ps3-ra akkor dől el hogy vétel lesz-e vagy nem.

#37: jó lehet, de nem olvastam végig a vitát. alapból nem kellett volna ez a "Na GTA V kösd fel a gatyád" monológ.
#37
#35: Az nem védekezés, ő "támadta" meg először ezt a játékot.
#35
#31: naa... naaa nyugi van ember. én nem kötözködtem, csak kérdeztem. ne védd meg a kedvenc játékodat mert itt nem lehet egy szót se szólni mert megérkeznek a fanboyok és leugatnak/okoskodnak. Egyébként én már lemondtam a Sleeping Dogs-ról mert késik, szar verziókat hoztak az országba, inkább minőségi játékokra költöm a pénzt. Darksiders 2, Far Cry 3, Dead Space 3, God of War, Ladt of us :))
#33
#31: A második komment alapján nem ez jött le.