Back to the Future - folytatódhat a Telltale sorozata

  • Írta: fojesz
  • 2012. augusztus 29.
  • Pletyka
Link másolása
Újabb jel mutat arra, hogy a Telltale Games újra elővenné a Back to the Future-szériát, legalábbis árulkodó, hogy Christopher Lloyd újra Doc Brownt fogja alakítani egy eddig be nem jelentett játékos adaptációban. A fejlesztők egyik legsikeresebb sorozata a Vissza a jövőbe, aligha lenne meglepő a visszatérés.

A Telltale Games annak idején a Jurassic Park jogai mellett fizetett be az NBC-nél a Vissza a jövőbe-sorozat licencéért, és nem döntött rosszul: az ötepizódos Back to the Future: The Game a fejlesztőcég egyik legsikeresebb címe, eddig csak a The Walking Dead-játékok tudták felülmúlni. Az első epizódra 1 millióan voltak kíváncsiak, ezek után aligha lenne meglepő, ha a srácok a sorozat visszahozása mellett döntenének.

Nos, minden jel arra mutat, hogy erre készülnek! A GameSpot egyik szemfüles olvasója vette észre, hogy Christopher Lloyd, aki a filmekben és a játékokban is a Dokit alakította, kikotyogta: a hétvégén Torontóba utazik, hogy ott a már jól ismert szerepéről beszéljen egy eddig bejelentetlen, sorozatbéli játék kapcsán.

A Telltale Games egyelőre nem volt hajlandó kommentálni a pletykákat, mindenesetre mi nagyon szurkolunk a bejelentésért!

2.
2.
K2 The Highest
Inkább egy új Jurassic Park-ot kérek, mert imádtam az elsőt :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...