Mozifilm készül a Metal Gear Solid alapján

A minap rendezték meg a Metal Gear huszonötödik születésnapját ünneplő eseményt, aminek apropóján több bejelentéssel is készült a Konami és persze a sorozat atyja, Hideo Kojima. Az egyik legfontosabb hír az volt: a Columbia Pictures mozifilmet készít a patinás széria alapján.

Huszonötödik életévét tapossa a Metal Gear-széria, az első játék 1987-ben rajtolt el MSX-en - az ünnepre a Konami óriási csinnadrattával készült. Hatalmas bulit rendezett, amin természetesen Hideo Kojima is részt vett, hogy megemlékezése mellett bejelentésekkel örvendeztesse meg a rajongókat.

Az egyik legfontosabb hír: mozi készül a Metal Gear Solid alapján. A filmet a Columbia Pictures csinálja, a produceri teendőket pedig az az Avi Arad vállalta magára, aki az X-Men-, a Pókember- és a Vasember-filmeket is tető alá hozta. Arad saját bevallása szerint eddig rengeteg évet szánt a képregények megfilmesítésére, márpedig a mai világ képregényei a videojátékok, így kézenfekvő, hogy a Metal Gear Solidból is mozi készüljön.

Több infó egyelőre nem áll a rendelkezésünkre, de néhány fotót kaptunk a Famitsutól, amik a bejelentést örökítik meg.

12 komment - szólj hozzá!