Jönnek az első xboxos játékok Windows 8-ra

Megtörtént végre, aminek meg kellett történnie. A Microsoft tegnap bejelentette a Windows 8-ra érkező játékok listáját, melyek elsőként Xbox 360-on és mobilplatformon hódítottak. Találunk azért Windows 8-exkluzív címeket, néhányat pedig előretelepítve is az Xbox Games menüpontban.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#20
#18: Nem hinném hogy van olyan fejlesztőcég, amely szerint a win8 szar. Én már több mit fél éve fejlesztek win8 -ra, és szerintem ez a legjobb OP rendszer, ami van a földön. A win7 nél is sokkal jobb. A mac OS X különbőző verzióji saját magukkal sem kompatibilisek, tehát az labdába sem rúghat. Az androidnak nagyon gyenge a fejlesztő környezete, nehéz rá programozni. Linuxra is körülményes feljeszteni, mert túl sok verziója van ( több mint 300 ).
#19
#17: fable 2 meg a Red Dead Redemption ;)
#18
ez csak egy szar marketing fogás. tudja a microsoft is hogy szar lett a windows 8 a sok fejlesztőcég szerint és ezért kidobja ezeket a játékokat hátha jobban fogy majd az op rendszer.
#17
#15: Hát tényleg jó xbox exkluzív játék a Gears of War 2-3-n kívül nem igazán van szerintem.
#16
Valahogy gondoltam hogy csak ilyen arcade címeket kapunk, de később jöhetne valami nem exclusive teljes értékű játék is Dante Inferno, Army of Two, Lollipop Chainsaw
#15
#11 nekem csak gow kéne, többi xbox játék nem érdekel, nem is tudom van e valami jó még
#14
ILOMILOOOOOOOOOOOOOOO!
#13
#6: +1

Hát a játékok minőségét, nem igazán kritizálnám...Az aknakeresőt és a pasziánszt hiányolom a felhozatalból... ;) vicc
#12
Pinball FX 2 tetszik a többi felejtős számomra.De egy játékért nem fogok win8-at rakni max virtuális gépen. :D
#11
Azt azért remélem nem gondolja senki,hogy nagy Xboxos címeket is ki fognak majd adni Win8-ra ugye?:D
Mert ilyen kis címeknél oké mert ezeket még egy sima alsó kategóriás androidos teló is elfuttatja,de tényleges nem arcade Xbox címeket remélem senki sem vár.Azzal kész öngyilkosságot követne el az MS.
#10
Lol, vajon miért ilyen játékok? Talán mert még emulálva is bírják ezeket a PC-k vagy épp könnyű őket portolni... komolyabb játékok nem nagyon fognak Windows 8-ra kerülni. Amúgyis majd csak azoknak kell a váltás akiknek kell a DirectX11.1 és ha a Bulldozer procikból több teljesítményt tud majd kihozni a winyóc...
#9
Én csak annyit mondok:Hát ez a windows egy percig sem asztali pcre kezdett el készülni.1,5 éves 36-ezer forintos telómon vannak ezek. Gépre meg elég a sok online flash tartalom.
#8
Ezek miatt biztos nem fogom lecserélni a W7-et és bevállalni a Metro felületet. Max akkor ha jönne a tényleges XBox 360 játékok támogatása.
#7
#5: Majd gondolod, hogy a microsoft kiadja az xbox exkluzív címeit pc-re? A saját vásárló körét nyírná meg ezzel a lépéssel.
#6
Az egyetlen játék ami kellene konzolról az a Red Dead Redemption...
#5
pár jó van, mostmár jöhet a gow és a halo :))
#4
Ez igen... Very f***ing useful.
#3
#1: "legyen szó a Windows 8-ról, az Xbox 360-ról és a Windows Mobile 8-ról"
A mobilokon a Halo azért még problémás.
#2
nahát mennyi sz*r egy helyen:) vannak kivételek
#1
Toy Soldiers Cold War ami ér is valamit!

Valami Halo résszel meglephettek volna minket,de ugy néz ki már nem érdekli őket a pc :(