Swat 4 kiegészítő infói

  • Írta: Drago
  • 2005. szeptember 20.
  • Bejelentés
Link másolása
A SWAT 4-hez, eddig névtelenül készülő kiegészítőjéről csikartak ki egy kevés információmorzsát a szakavatott felderítők.
A SWAT 4-hez, eddig névtelenül készülő kiegészítőjéről csikartak ki egy kevés információmorzsát a szakavatott felderítők.

Az Irrational Games nevével fémjelzett játékról annyit kell tudni, ha valaki esetleg nem ismerné, hogy rendőrzubbonyba bújva kellett lehetőleg finomabb módszerekkel (azaz, nem a "bemegyek a szobába és bumm, headshot!" módszert követve) kellett hatástalanítani a rosszfiúkat. Természetesen egy osztag vezetőjeként a tagoknak is szükséges volt kiosztani a parancsot, ahogy azt egy jó rendőrhöz méltó.
Részletek:
- A kiegészítőben helyet kap néhány új küldetés: raktárház tele átkötő hidakkal, ahol a mesterlövészek szépen elbújhatnak és túszokat kellene kimenteni vagy bombahatástalanítás, stb. De a játékban persze sokkal több pályával és újabb felszerelési tárgyakkal lehet majd találkozni.
- A gyanusítottak már nem csak akkor kezdenek el lőni, ha meglátnak, hanem esetleg maguknak fedezőtüzet is biztosíthatnak.
- Lesz egy új multiplayer játékmód is, erről egyelőre többet nem árultak el, de vigyázni kell, mert mindkét oldalon (rendőr, gyanusított) lesznek majd egyedi fegyverek is.
- A hanggal/mikrofonnal kiadott parancsra is nagy hangsúlyt fektetnek.
Teljes cikkért ide látogassatok:
http://www.1up.com/do/previewPage?cId=3143967
1.
1.
zoenn
jó is hogy jön, elvégre az alapot másfél nap alatt nyomtam végig
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...