Még több kiegészítőt kap az Age of Conan

  • Írta: fojesz
  • 2012. szeptember 4.
  • Bejelentés
Link másolása
A Funcom bejelentette, hogy kiegészítősorozatot fejleszt az Age of Conanhez, a Secrets of Dragon's Spine első része már a következő hónapokban megjelenhet. Az Age of Conan egy ideje free-to-play címként üzemel, a támogatás ettől függetlenül nem marad el.

Új kiegészítőkkel bővül az Age of Conan, ami a free-to-play modellre váltás óta Unchained alcímmel működik. A Secrets of Dragon's Spine nevet viselő sorozatot a játék hivatalos honlapján jelentette be a Funcom, az is kiderült, hogy már a következő hónapokban megérkezhet az új tartalmak első felvonása.

Ebben egy teljesen új terület, a Dragon's Spine mutatkozik majd be, itt új dungeonök, küldetések és ellenfelek várják a rajongókat. A Dragon's Spine egy sivatagos vidék Pteion városának déli és nyugati részén, a kövek és a homokdűnék mellett egyetlen oázis és emberi építmény kapott helyet rajta.

A friss a tartalom a nyolcvanasoknak is tartogat kihívást, továbbá új raid, PvP-terület, hátas, valamint egy raklapnyi felszerelés is szerepel a felhozatalban. A bejelentés mellé új conceptek érkeztek, ezen az újdonságok vehetők szemügyre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...