Call of Juarez-bejelentés várható holnap?

  • Írta: fojesz
  • 2012. szeptember 5.
  • Teaser
Link másolása
Már azt hittük, a Call of Juarez: The Cartel semmilyensége után a Techland, de ami még fontosabb, a Ubisoft letett a Call of Juarez istápolásáról, de úgy tűnik, erről szó sincs: a sorozat hivatalos Facebook-oldalán megjelent teaser kép tanúsága szerint holnap bejelentenek valamit a készítők.

A Call of Juarez legutóbbi, The Cartel alcímet viselő része nem éppen úgy sikerült, ahogy arra számítottunk, a Techland-Ubisoft páros meg is kapta érte a magáét. Azt hihettük, hogy ezzel el is tűnt a western témájú széria a süllyesztőben, a legfrissebb jelek viszont egyáltalán nem erre utalnak.

A minap a sorozat hivatalos Facebook-oldalán feltűnt egy új teaser kép, amin a szeptember 6-i dátum szerepel: nagyon úgy fest, hogy a készítők holnap bejelentésre készülnek, és ha az egy új játékról szól majd, kezdhetünk izgulni, ugyanis a fotó tanúsága szerint a modern köntösnek is búcsút mondhatunk!

15.
15.
#13: mutatós, bár ha az árkád lesz a meghatározó akkor én kiesek az érdeklődök közül... :( mindenesetre szépnek ígérkezik...
14.
14.
prodigy1990
A Bound in Blood eddig aa legjobb a szériában.
13.
13.
crytek
Már meg is történt egész jófélének néz ki:

http://www.thesource.hu/hir/call_of_juarez_gunslinger/call_of_juarez_gunslinger_video_trailer_kepek_galeria/18337?
12.
12.
balint23h
#1: Nem az ő hiánya volt a gond, hanem hogy ezt is modern környezetbe rakták mert akkor úgy gondolták az a trendi és több pénz van benne.
11.
11.
Optimus Prime
#8: A 2003-as Chrome óta ezt az engine-t használják és szép. Jól is fut, de főképp hangulatos tájakat tud generálni. Tény, nem olyan érzés, mint a mainstream címek engine-je.
10.
10.
DON GONDOCS
Örök kedvenc, az első része itt figyel a polcomon.
8.
8.
Hubert Cumberdale
#7: :DD Reménykedni csak lehet :P Amúgy meg lehet, hogy jó tulajdonságai vannak ,de én utálom. Egy szar. Akkor már ott a dunia. Minden téren veri és annak sem nagy a gépigénye.
7.
7.
#3: Szerinted licenszelnek majd jo dragan motort mikor van sajat?
Ne igyal ma mar tobbet.
6.
6.
#3: Nincs azzal semmi gond.
Rohadt nagy palyakat tud normalis sebesseg mellet kitolni.
A dead islandben is az tekert.
Mindent osszevetve egy jo kis motor..
5.
5.
metercsiken
Örülök annak, ha ismét western-es lesz!
Kíváncsian várom.
4.
4.
Dreadlox
#2: az activision már csak codokat gyárt ami nem üti meg a szintjét azt elvetik....sajnos
3.
3.
Hubert Cumberdale
Remélem, hogy azt a borzalmas chrome engine-t kukázzák végre...
2.
2.
ATi0021
Call of Juarezekkel sohase volt gond, sőt imádtam őket. Aztán jött a Cartel, ami borzalmas lett, szerintem tanultak belőle és ezért marad a western, amúgy is abból a témából nem sok cím jön. Őszintén szólva én egy GUN 2-nek is örülnék az első is jó volt kár hogy annyiba maradt az is.
1.
1.
Optimus Prime
"I am God's sword who strike the sinners."

Ray nélkül nem lesz ugyanaz, szerintem ezért is bukott a Cartel. Nem tudom őt hogy fgják visszatenni. Mert az 1-ben ugye... az 1 és 2 közötti idő megint kilőve.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...