Brothers in Arms: Earned in Blood demó!

  • Írta: fojesz
  • 2005. szeptember 21.
  • Letöltés
Link másolása
Ha ma már indítottunk egy Serious Sam 2 bétával, miért ne folytatnánk a sort, a Brothers in Arms folytatásának demójával?
Ha ma már indítottunk egy Serious Sam 2 bétával, miért ne folytatnánk a sort, a Brothers in Arms folytatásának demójával?

A második világháborús taktikai FPS "második" részében újabb ellenfeleket támadhatunk oldalba újabb helyszíneken továbbá újabb pályákon! Ízelítőnek a demó hivatott bemutatni ezeket: egy singleplayer misszió vár a taktikára kiéhezett játékosra, ezt Close Quarters néven illették a fejlesztők. Van itt még skirmish map is (Last Stop), melyet akár LAN-on is tolhatunk társainkkal karöltve.

A pakk kemény 600 megás, és örömmel jelenthetem - hogy bár kisebb grafikai csiszolások történtek az előző rész óta - a gépigény semmit sem változott!
5.
5.
zsoma001
én is csak 2 világháborust szeretem de hiányzik ,egy naon nehéz sniperes játék amit nem egyszerü végigvini

4.
4.
fojesz
Az MIről én is csak jókat hallottam. Várjuk a tesztet (akár bétatesztet) Zoenn bátyó.
3.
3.
zoenn
Én imádom a sorozatot és láttam egy videót, amiben érezhetően jobban teljesít az MI, pl. megpróbálnak minket körbekeríteni, ahogyan azt mi tennénk velük, egy csapásra megfordult a harci szituáció - nagyon pöpec. Ezennel le is foglalom a véglegest tesztre!
2.
2.
lewton6
remélem nem megint egy "Hogyan flank-eljünk 30 pályán át?" kurzus... :(
1.
1.
zoenn
Ez az! Már csimpaszkodok is rá....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...