Letölthető arcade játék az új Call of Juarez

  • Írta: fojesz
  • 2012. szeptember 6.
  • Bejelentés
Link másolása
A tegnapi teaser kép nem hazudott, ma valóban bemutatkozott az új Call of Juarez. A Gunslinger alcímet viselői epizód a visszatér a vadnyugatra, összehoz bennünket egy rakás ismert banditával, ráadásul mindez letölthető formában, jóval arcade-osabb játékmenet keretében lesz elérhető.

Imádni fogják az új Call of Juarezt a The Cartel előtti epizódok szerelmesei - ígérik a Call of Juarez: Gunslinger egyik első előzetesében.


A Ubisoft és a Techland újra előveszi a közkedvelt sorozatot, a letölthető formában érkező spinoff játék ráadásul visszatér a vadnyugatra, ahol egy rejtélyes ismeretlen bőrébe bújhatunk majd bele. Akárki is legyen ő, a kalandjai során ismert arcokkal keveredik össze, így feltűnik majd Billy, a Kölyök, Jesse James, Pat Garrett és Butch Cassidy is.

A Gunslinger sok tekintetben újít a korábbi részekhez képest: a játék átvezetői képregények lesznek, menet közben Borderlandsre hajazó látványvilágban lehet részünk, és a Concentration mód is átalakul vizuálisan. A játékmenet arcade - ennek megfelelően lineárisabb - élménnyel várja a rajongókat: a találataink után pontokat, szorzókat kapunk, kombókat csinálhatunk, az XP-kből pedig fejleszthetjük a felszerelésünket. A gyilkosságok a Sense of Death mérőt is feltöltik: ez olyannyira lelassítja az időt, hogy ki tudjunk térni az utolsó, halálos golyó elől.

A Call of Juarez: Gunslinger a jövő év elején érkezik PC-re, PSN-re és Xbox Live-ra.

12.
12.
dallenbach
#10: max ha kiadjak mint bundle 2 evvel a megjelenes utan.
7.
7.
Optimus Prime
Megoldották: spin-off. A cím maradt meg a kor, de a többit cserélték. Ray nélkül nem lesz az igazi. A játék eddig is elég lineáris volt, főleg a 2, meg arcade-os is. Bár jobb volt a regen rendszer, mint whiskys/rumos üveget keresni mikor egy tucat ellenfél vadászik rád és neked már csak 16 hp-d maradt. A képregényes cut scene se újdonság.
Remélem SteamWorks cím lesz és mivel digital-only cím olcsóbb is.
6.
6.
mestermagyar
Megint a szaros fejlesztések, ne már.Pont olyan grafika kell, és olyan játékmenet, mint az elsö 2-ben.Semmi ökörködés pontokkal, csak lövés.Nem szeretem, ahol a fegyvereket mindig erösíteni kell.Csak térjenek el annyira, hogy a pisztollyal azért több lövés kelljen, mint puskával.Az erösödös fejlödés rengeteg játéknál a monotonságát hivatott a játéknak legyözni.Just cause féle fejlödést remélek:csak erösödsz, ellenfeleid nem.Mert a lvl-ekkel operáló játékokat ki nem álhatom.Nincs meg az a nagymenö érzésed.De könyörgöm, legalább pénzért, ne hülye xp-ért menjen az egész.Attól még hogy tapasztalt vagy, nincs pénzed.
5.
5.
Hubert Cumberdale
#4: Jogos, bár jobban átgondolva a kettő ugyan az :D
4.
4.
Cooper911
"ki tudjunk térni az utolsó, halálos golyó elől."
Célszerü az első halálos golyó elől is kitérni :D
2.
2.
DON GONDOCS
Remélem számíthatunk a Techland-Ubisoft párosra.Örök kedvenc, az első része itt figyel a polcomon.
1.
1.
jó az utalás a "Butch Cassidy és a Sundance kölyök" című klasszikusra... ha azt a színvonalat hozza a játék, mint a film a maga korában akkor nem lesz gond...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...