Friss előzetesen a Mass Effect anime

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 8.
  • Videó
Link másolása
A Mass Effect: Paragon Lost egy egész estés animációs film, mely a harmadik videojáték előzményeit meséli el. Főszereplőnk James Vega lesz, az ő történetén keresztül ismerhetjük meg az Alliance Marine korai éveit. Az animét a műfajban jártas Production I.G. kalapálja össze.

Tovább bővül a Mass Effect univerzuma. Az anime érkezéséről már korábban értesültünk, a film számos kérdést megválaszol majd, mígnem eljutunk a Mass Effect 3 nyitányáig. James Vega első látásra egy szerethető karakter lesz - az ő történetét izgulhatjuk végig a Funimation és a Production I.G. produkciójában. Az alkotás a tervezetthez képest némi késéssel, december 28-án landol DVD-n és Blu-rayen.

58.
58.
Giggsy
#57: Szóval te írsz egy off hozzászólást, de ne válaszoljak, mert az off lenne? És milyen összes fórumon "nyomom az arrogáns hozzászólásaimat"? Igen ritkán indítom én a vitát (mondjuk úgy, hogy szinte soha) Az AC-s vita is úgy kezdődött, hogy leírtam a véleményemet kultúráltan, aztán kábé elküldtek a kurva anyámba, meg lehülyéztek, hát bocs, hogy az ilyet nem hagyom szó nélkül...
A Desmond téma meg: jelentős különbség van aközött, hogy egy karaktert ki lehet húzni egy vonással egy sztoriból, vagy hogy valaki többszöri végigjátszás után sem emlékszik egy jelentősebb alakra. Az érvelésed akkor állná meg a helyét, ha az AC-s vitánál azt mondtam volna, hogy nem emlékszem Desmond-ra, vagy itt, hogy nem lehetne kihúzni Vega-t különösebb változtatás nélkül. Csak épp én egyiket sem állítottam.

Ja, és tényleg. Azért ne reagáljak böszme nagy hülyeségekre, mert a böszme nagy hülyeségek íróinak tele van vele a töke? Bocsi, de az nem célom, hogy ŐK jobban érezzék magukat.
57.
57.
Danikika94
#56: Mondja ezt az, aki szerint Desmondot ki lehet hagyni az Ass. Creedből.....
(lényegében igazad van de szerintem le kéne már szállni erről a nethuszár témáról... nem vetted még észre, hogy az összes fórumon nyomod az arrogáns hosszászólásaidat és mindenkinek a töke ki lesz belőle???? Ha olyan okos lennél mint amilyennek el akarod magadat adni már régen észre kellett volna venned ezt... így a "szádból elhangzott" mondataid a számomra hiteltelenek, szóval légy szíves ne válaszolj mert nem erről szól a topic.....) (Y)
56.
56.
Giggsy
#55: Tudod mi a kurva nagy különbség? Én soha nem mondtam, hogy jó karakter lenne és a vita sem ebből volt. A vita abból volt, hogy állítólag többször végigvitted a trilógiát, mégsem emlékszel a harmadik rész egyik főbb szereplőjére. Kapálózhatsz össze-vissza, utálhatod, de attól még onnantól kezdve, hogy része a csapatodnak, bizony főbb alak. De mit is várok egy olyantól, aki azért nem törődött a személyes szálakkal, mert nem volt kedve lemenni a raktérbe beszélgetni... Ha valóban többször végigvitted volna a játékot, akkor nyilván feltűnt volna, hogy például a Földről való menekülés utáni első küldetésben mindenképp részese a csapatodnak, vagy hogy van vele az a boxjelenet a küldetés után, vagy hogy a Citadel-t járva többször össze lehet vele futni. És még én vagyok az idióta barom, miközben te voltál aki oda se figyelt a játékra amivel játszik...
55.
55.
Gu3sT2
#54: Igen egy kis senki mellékszereplő főbb alak... jó neked... azt pedig leszarom hogy szerinted jó a karakter :) ugatni tudsz válaszolni meg nem... tipikus idióta barom -.- na nem vagyok rá kíváncsi hogy még mekkora paraszt lehetsz úgyhogy szevasz
54.
54.
Giggsy
#53: Attól még, hogy a melléküldetéseket megcsináltad, nem jelenti, hogy a sztorira is odafigyeltél...
Azt pedig leszarom, hogy SZERINTED úgy rossz a karakter ahogy van. Erre természetesen jogod van, nem kedvelheti mindenki az összes karaktert... Ellenben a kiinduló balhé abból volt, hogy azt mondtad, neked fogalmad sincs, hogy ki ez. Márpedig az szégyen, ha egyszer többször is végigjátszottad a trilógiát. Én is elég sok játékkal játszom, de azért a főbb alakokat még hónapok után sem szoktam elfelejteni.
53.
53.
Gu3sT2
#52: TE ne okoskodj meg ítélkezz már itt köszi :/ az összes mellékküldetést megcsináltam az összes részben csak megsúgom :O és igen is az a karakter úgy rossz ahogy van o.O én kérek elnézést hogy nem istenként tekintek egy játékra mint bizonyos emberek -.- a 3. más új karakter pl be sem ugrik (a dlc-s emberkén kívül) o.O de biztos én vagyok a hülye mert más játékokkal is játszok meg elfelejtek dolgokat.
52.
52.
Giggsy
#51: Magyarán akkor tényleg az van amire gondoltam, szartál a sztorira, tipikus észnélkül küldetésről küldetésre rohanó módon játszottál. És miért kellene tudnod, hogy ki ő? Hát azért mert a harmadik rész egyik főszereplője, azért b.meg! Mindegy mennyire rühellted a figurát, attól még az általad mondott "többszöri végigjátszás" után sem tudni, hogy kicsoda, az legalábbis a szégyen kategória...
51.
51.
Gu3sT2
#14: Köszi így már meg van :)

11,12: Ti meg tanuljatok meg válaszolni... mégis miért kellene tudom hogy ki ő mikor baromira ellenszenves volt a tag és soha nem vittem magammal sehova? a raktérbe meg ment le a fene beszélgetni vele...
50.
50.
Drazhar
#41: Ez nem arról szól, hogy "ki az, aki effektekért néz" hanem pont arról, hogy ki az, aki azért nem néz, mert rosszul van tőle.
Én pl a baltával faragott animáció miatt nem nézem a Zöld Lámpás CGI-os rajzfilmet sem, ahogy az új Beware The Batman-től is tartok, mert ugyanolyan szarnak néz ki az is. Ez meg akkor is úgy néz ki mint a Blue Gender, ami '99-es - és már az is idejétmúlt volt akkor.
És ezt meg hagyjuk, hogy a "sztori miatt" amikor a sztoriról még semmit nem tudunk, a látványt viszonyt látjuk.
49.
49.
Racsni1987
#48: Ez is anime, még a cikk címében is benne van, hogy Maff Effect ANIME.
48.
48.
Racsni1987
#47: Nils holgerson anime

"The Wonderful Adventures of Nils[1] (ニルスのふしぎな旅 Nirusu no Fushigi na Tabi?) is an anime adaptation of the novel The Wonderful Adventures of Nils by the Swedish author Selma Lagerlöf.[2"

Grimm legszebb meséi

"A Grimm legszebb meséi (グリム名作劇場; Gurimu meiszaku gekidzsó?) és (新グリム名作劇場; Sin Gurimu meiszaku gekidzsó?), (angolul Grimm`s Fairy Tale Classics) egy számos országban, köztük Magyarországon is vetített, és megjelent japán animesorozat, mely a Grimm testvérek legnépszerűbb meséit dolgozza fel két évad alatt, összesen 47 epizódban."

Csip Csup csodák Kalán néni kalandjai

"A Csip-csup csodák (eredeti címe Spoon Obaasan) egy japán animesorozat, amelyet az NHK, a japán nemzeti főadó 1983. április 4. és 1984. március 9. között sugárzott; Magyarországon többnyire 1988 és 1991 között sugározták, több ismétléssel. Az ötven részből álló sorozat Alf Prøysen norvég író Teskjekjerringa („A teáskanál-hölgy”) című regényéből készült."

http://hu.wikipedia.org/wiki/Csip-csup_csod%C3%A1k
47.
47.
Racsni1987
#46: Ezek animék amiket behivatkoztam (Nils Holgerson, Grimm legszebb meséi, Csip Csup Csodák)! Ahogy írtam nem minden anime egyforma. Egyébként anime-k régen így néztek ki. Dragon Ball megy egy két mese után jelent meg mai is ismert rajzstílus az anime-k világában.

Mumin anime:

http://en.wikipedia.org/wiki/Moomin_%281972_TV_series%29

http://en.wikipedia.org/wiki/Moomin_%281969_TV_series%29

"Moomin (ムーミン Mūmin?) was a Japanese anime television series broadcast on Fuji Television between 1969-1970"

46.
46.
Racsni1987
#43: http://en.wikipedia.org/wiki/Mrs._Pepper_Pot_%28anime%29

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Wonderful_Adventures_of_Nils_%28anime%29

http://hu.wikipedia.org/wiki/Grimm_legszebb_mes%C3%A9i_%28animesorozat%29

http://en.wikipedia.org/wiki/Grimm%27s_Fairy_Tale_Classics

45.
45.
exonic
#39: " Mass Effect: Paragon Lost is an UPCOMING ANIMATED FEATURE FILM(!!!) produced by BioWare, FUNimation, T.O Entertainment and Production I.G.[1][2] The film will be released on December 28, 2012.[3] "
Wikipédia!
44.
44.
Berencsit
Nagy fan vagyok..... de ez rohadtul elveszi az ember kedvét tőle. Egy nagy szar ez az animáció.... még ha a story jobb is nála. Egyszóval: Elcseszték.
43.
43.
KENKILL
#40: Najó, utoljára mondom el, hogy ez nem anime. Amit felsoroltál, azok közül sem anime egyik sem. De aki nagyon akar ezen lovagolni az írja be gugliba vagy wikibe hogy mi is az, esetleg nézzen meg egy Death Note-ot, Code Geass-t, Garden of Sinners-t és még sorolhatnám. De ha már a rajzstílust említed, annak sincs semmi köze hozzá, ha kicsit is tájékozódnál a téren akkor tudnád. Nem akarok senkit beoltani mert nem néz animéket, de ezt a rajzfilmet animének hívni olyan mint egy trabandtra azt mondani hogy carrera gt. Lehet nem a legjobb hasonlat volt, de remélem azért érthető. Vannak a rajzfilmek, és azon belül az animék amiket a japánok csinálnak. Részemről lezártnak tekintem a kérdést. Hackett out.
42.
42.
rics92
Tisztelettel tojok a fikázók véleményére. Én így is úgyis megnézem, na jó napot!
41.
41.
catilina
#38: Ki az, aki effektekért néz filmeket? Nem a történetért vagy a mondanivalóért érdemes?

Különben is: a Mézga család egy király rajzfilm, az Aladár-részek még sci-fi is, meg 1995 előtti, jóval, de merjétek fikázni az effektjeit!
40.
40.
Racsni1987
#39: rajzstílusból gondolom, hogy ez anime. Csip-csup csodák (Kalán-néni kalandjai), Nils Holgerson, Múmin, Grimm legszebb meséi, ezek is mind anime-k.
39.
39.
Racsni1987
#36: ez nem animációs film ez anime. Anime-k sem egyformák.
38.
38.
Drazhar
Az egy dolog, hogy nem vagyok egy nagy anime-fan - de azért ennek a rajzolása olyan mintha valami '95-ös rajzfilm lenne. Egyelőre nem nagyon érdekel.
37.
37.
Thane
Nem szeretem az animéket, de ezt csak azért fogom megnézni, mert Mass Effect.
Vega meg amúgy szerintem a hate-tel ellentétben, én bírom a fejét.
36.
36.
exonic
Szó sincs semilyen animéről. Előttem már írták hogy mi az az anime, ennek semmi köze hozzá, ez egy ANIMÁCIÓS FILM! Leírni pedig hülyeség!. Aki jártas a film és mesevilágba tudja, hogy a grafika és az effektek csak egy szempont, de nem döntő. Vegyünk például egy nemrégiben megjelent filmet, a Csatahajót. Jó effektek, de a sztory (véleményem szerint) gyalázatos, így aztán a szememben kitörölheti a megvalósítás. Vagy vehetem a valaki által említett Madagaszkár pingvinjeit. Annak meg hiányos grafikája van. Tény, hogy minden számítógépes, de a háttér annyira üres,hogy már nekem fáj. Az egyik részben például emlékszem, hogy egy hosszú utcán vannak és embereket nem bírtak bevágni hogy élethűbb legyen, a házak is ugyanolyanok, semmi részlet (pl utcaszemét, csatornafedél), tehát a szereplőkkel törődtek, de semmi mással. Csak arra akarok rámutatni ezzel, hogy a mese grafikája olyan-amilyen, de előre leszarozni elég durva előítélet amit 28-a után megbánhattok!
35.
35.
Alastor01
Annyira azért nem FUCK OFF!!! :) meg ha picit oda is figyeltek az elején a feliratra ez egy: FUNIMATION :)
34.
34.
Dreadlox
ocsmány a megvalósítás, látszik hogy nem igazi japán kezek alol kerül ki
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...