A Treyarch nélkül készül a Black Ops - Declassified

  • Írta: InGen
  • 2012. szeptember 8.
  • Hír
Link másolása
Az Activision magánakciójából születő, PlayStation Vitára készülő Call of Duty: Black Ops - Declassified ugyan valószínűleg remek lesz, de nem sok köze van hozzá a nagykonzolos testvéreket készítő Treyarchnak. Éppen csak annyi, hogy ne legyenek zűrök a fiktív világ történetében.

Az Activision megerősítette, hogy sem az Infinity Ward, sem pedig a Treyarch nem vesz részt közvetlenül a kézikonzolos Call of Duty: Black Ops - Declassified fejlesztésében. A Treyarch mindössze alkalmanként konzultál a történettel kapcsolatban, hiszen a Vitára készülő játék a Black Ops két része között játszódik majd, fontos tehát, hogy megmaradjon a folyamatosság látszata.

Az Activision elárulta, a Sonyval már most megbeszélték, hogy az anyag megjelenése után a japánok kiadnak majd egy bundle-t a játékkal, így aki mindenképpen egy Call of Duty-címre várt ahhoz, hogy PlayStation Vitát vásároljon, annak ez a csomag ideális lehet.

A játék egyébként novemberben jelenik meg.

12.
12.
Danikika94
Szerintem ez egy ritka szar játék lesz...látványilag biztos...xDD Am személy szerint maga a PS Vita egy elbszott gép lett...aránytalanul drága...nincs hozzá nagyon semmi...szerintem bátran kijelenthetem h PS Vita nélkül is ugyanolyan szépen és nyugodtan le tudjuk élni az életünket..:D Nekem ez a véleményen erről az egész projektről meg magáról a konzolról..:D Inkább egy Galaxy Note Onlive appsal amin sokkal szebben tudnák játszani sok brutál jó játékkal érintőképernyőn...:D
9.
9.
SIDeus
#6: Ja ebben igazad van Vitára elkészült az Uncharted Golden Abyss ami egy Drake's Fortune féle graphóval ér fel de egy CoD-ot nem tudnak pixelek nélkül megcsinálni a mostani legjobb Handheldre.Mondjatok bármit de szerintem ez SZÁNALMAS(Még az Activision-től is).
8.
8.
robogo98
6.
6.
KeXxX
a faszért ilyen ronda. mi ez a ps1 szintű grafika?
5.
5.
Audio Reaktor
Így már nempoén, átírták... :( Pedig lehetne ZSP Edition, amit papírzsebkendővel együtt dobozolnának..
1.
1.
Audio Reaktor
Hallottátok...Aki COD-ra veri, annak ideális a Vita... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...