Paul W.S. Anderson Monster Hunter-filmet csinálna

  • Írta: fojesz
  • 2012. szeptember 12.
  • Cooltúra
Link másolása
Magyarországon holnap kerül mozikba az új Resident Evil-mozi, a rendező, Paul W.S. Anderson pedig a Retribution premierje kapcsán adott interjút a Cinema Todaynek. Elárulta, most éppen a Monster Hunterrel szemezik, aminek a filmváltozata már tervezés alatt áll. Örülnénk neki?

A Monster Hunter ugyan Japánban örvend igazán nagy sikernek, de a nyugati rajongótábor valószínűleg éppúgy szívesen megnézne egy filmes feldolgozást, mint a távol-keleti. Nos, a hírek szerint nem más gondolkodott el az adaptáción, mint Paul W.S. Anderson, a Resident Evil-filmek atyja.

A Cinema Todaynek adott interjúban arról beszélt az úriember, hogy az utóbbi időben a Monster Hunterrel szemezik, valamint azt is leszögezte, hogy "jelenleg tervezés alatt áll a filmátirat". Sokkal többet nem lehetett kihúzni belőle a téma kapcsán, így az utóbbi, meglehetősen semleges mondat lényegét sem sikerült megfejteni: ki tervezi az adaptációt? Ő találta ki otthon, a kanapén ülve az ötletet, vagy a Capcom esetleg már hivatalos döntést is hozott az ügyben? Vagy éppen a Capcomnak megvannak a tervei, és ehhez csatlakozna Paul W.S. Anderson?

Akárhogy is, ha emberünk benne lesz a projektben, a női főszerepet tuti, hogy a kedves neje, Milla Jovovich kapja. A Resident Evil: Retributiont egyébként holnaptól vetítik a magyar mozik, a Gamekapocs Facebook-oldalán pedig szemügyre vehetitek a Universal stúdiójában épített Resident Evil-parkot!

3.
3.
benjo6
Jó, kedves Capcom, kérlek vonulj vissza gondold át mibe nyúltál a RE-nél is és kérlek keress olyan embert aki tud is filmezni:) Köszi:)
2.
2.
Gariss
Én meg a helyében visszavonulnék a filmes szakmából, mert amit a Mortal Kombat és a Halálhajón kívül letett, az felér egy emberiség elleni bűntettel. Uwe Boll kettő nagy költségvetéssel.
1.
1.
strike19
Én a helyében egy jó Resident Evil sorozatot rendeznék.Az mostani resident evil sorozatot már nagyon nehéz kibogozni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...