Már készül az új Brothers in Arms

  • Írta: fojesz
  • 2012. szeptember 13.
  • Bejelentés
Link másolása
De most tényleg. Miután a Furious 4-nak nem sok köze volt a sorozat esszenciájához, a Gearbox - talán éppen a rajongók nyomására - úgy döntött, hogy a játékból vadonatúj címet varázsol, a Brothers in Armst pedig inkább meghagyja a második világháborút "tisztán" kedvelőknek.

És nekik sem kell aggódniuk: a Brothers in Arms folytatódik! A Gearbox Software elnök-vezérigazgatója az IGN-nek adott interjújában árulta el a titkot, miután szó esett a Furious 4-ról, majd a frencsájz jövőjéről is.

Ilyen volt...

"A Brothers in Arms-sorozat védjegye a hitelesség, csapatalapú harc és a testvériség a katonák között" - kezdte Picthford. "Rendkívül elkötelezettek vagyunk, és nagy becsben tartjuk a Brothers in Arms-játékokat", viszont a Furious 4 nem felelt meg az ilyen téren elvárásoknak, ezért lesz a játék egy vadonatúj cím - így legalább a Gearbox egy "hagyományos" Brothers in Arms fejlesztésébe is belevághatott.

...ilyen lehetett volna!

Pitchford szerint már dolgoznak az új részen, konkrétumokat viszont nem árult el: "A kreatív munkálatok már elkezdődtek, ezek végső soron egy olyan új projektben teljesedhetnek ki, amit később fogunk bejelenteni." Addig korai lenne beszélni róla, mondja a neves játékiparos.

Várjuk?

11.
11.
Gáborka123
Már kijött a Brothers in Arms folytatása?már várom hogy monta szemüveges csávó hogy mit gondol a hóról?már örlütem neki hogy végre hó is lesz benne.ha kijött már,akkor írja meg valaki a játék nevét légyszives,köszi.!
9.
9.
Necreon
Nagyon szimpatikus ember ez a Randy Pitchford. Írásban, pláne magyar fordításban egyáltalán nem jön át, de elég megnézni vele egy hosszabb videointerview-t, csak úgy sugárzik belőle a játékok, és főleg a különféle univerzumok (legyen az akár filmekből eredő, lásd Aliens) feltétlen szeretete és tisztelete, a lelkesedés, az izgatottság, a HIT ami rengeteg sorozatgyártó cégből nagyon régóta kiveszett már, és úgy összességében egy olyan motiváló, pozitív és felderítő kisugárzás amit eddig egyetlen céges interview-nál sem láttam máshol, csak az erőltetett mosoly a karót nyelt marketingszöveget rizsázó embereket... vagy ha netán van egy kivétel, akkor sem ilyen lendülettel és beleéléssel csinálja. Szeretünk Pitchford ˇˇ.
8.
8.
Scorpion02
Végre! elő is veszem a Hell's highwayt
7.
7.
simon 555
#6: Én ennyire már nem emlékszem rá,de elvileg annak kellene jönnie.
6.
6.
miki1105
Én úgy emlékszem, hogy a Hells Highway végén amikor beszél a képzeletbeli szemüveges gyerekkel a szemüveges megkérdi Bakert, hogy hogy szereti a havat vagy hogy bírkózik meg vele. Gondolom tehát jön majd az Ardenneki csata.
5.
5.
simon 555
A játékot meg várom.Gondolom az előzőleg megismert karakterek történetét viszik tovább.Legalábbis remélem.
Nagyon Elit Alakulatos feelingje van a sorozatnak amúgy,csak másik egységgel.
Először Normandia majd jön a Market Garden hadművelet(igaz,hogy itt nem ugrottak Hollandiában hanem vitorlással jöttek,de majdnem:D). Elvileg most Bastognenak kellene jönnie.Na ott nagyon jól lehetne szemléltetni a testvériséget meg a borzalmakat.
3.
3.
crytek
Szeretettem várom.Az eddigi részek tetszettek és a mai napig előszedem őket és játszok velük.Remélem az új minden hájjal megkent UE3.x fog alatta menni dx11-el meg minden jósággal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...