Külön is letölthető lesz a Killzone HD

A Sony megerősítette a korábbi találgatásokat: nemcsak a Killzone Trilogy részeként, hanem külön is elérhető lesz az első rész gatyába rázott változata. A Killzone HD a gyűjtemény boltokba kerülésének napján válik letölthetővé, HD-grafikával és trófeákkal várja a rajongókat - új screenshotok is jöttek.

A Killzone Trilogy a múlt héten mutatkozott be, az október 24-én boltokba kerülő csomagban a PlayStation 2-re megjelent első rész felújított változata, valamint a PS3-exkluzív második és harmadik epizód kapott helyet az eddig megjelent DLC-k társaságában. Akinek kimaradt a sorozat, örülni fog a gyűjteménynek, azok viszont kevésbé, akiket kifejezetten az első rész érdekelne, mert kimaradt nekik a PS2-éra, vagy éppen nosztalgiázni szeretnének a PS3-ukon.

A jó hír, hogy a Sony a minap megerősítette: a találgatásoknak megfelelően a Killzone HD külön is letölthető lesz a PlayStation Networkről. A játék HD-grafikával, 720p-s felbontással, 30 fps-sel, élesebb textúrákkal és jobb minőségű hangokkal várja a rajongókat - az új screenshotok mutatják a végeredményt. A fejlesztők emellett trófeatámogatást is tettek a programba, ha érdekel a teljes lista, erre kattintva megtalálod!

A Killzone HD szintén október 24-én válik elérhetővé, 15 eurót kell leszurkolni érte.

4 komment - szólj hozzá!