Medal of Honor: Warfighter - 8 perc single player

  • Írta: fojesz
  • 2012. szeptember 14.
  • Videó
Link másolása
Reggel még azt írtuk, az Electronic Arts párosával dobálja felénk a Medal of Honor: Warfighter-látnivalókat, erre a délután befutott az új gameplay trailer, amiben a single player kampány egyik küldetését vehetjük szemügyre. Nyolc percet töltünk majd a Fülöp-szigeteken, csekkoljátok!

A viharos Fülöp-szigetek Basilan tartománya felé vesszük az irányt, ahol az Abu Sayyaf terroristacsoport egyik erődjét ostromoljuk meg - a végén már felülről, egy helikopter minigunja mögül. A Medal of Honor: Warfighter október 25-én jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, a trailert Cuppaknak köszönjük!

29.
29.
gegisz13
Amúgy ideje lenne már egy új half life-nak, csak ne New Yorkba játszódjon, mert elegem van már abból a városból
28.
28.
gegisz13
szerintem nincs olyan szép, mint a BF3, legalábbis ezen a videón. A víz meg a robbanások nem olyan szépek, de a tükröződés és fényeffektek jók
27.
27.
kopic
#23: Én a helyedben a Ninja Gaiden 3-at nem írtam volna ide, mert konzolon egy rakás szar lett:S Wii U-n lehet jó lesz. De ha neked tetszett....
26.
26.
xI DaWe Ix
#20: Te mit néztél a viz grafikája meg ilyenek te nemazért de látom a listádba hogy cod 9???? az már a 4. rész ota ugyanaz.
25.
25.
xI DaWe Ix
#7: Egy néger mindig kell egy csapatba anélkül elveszne minden.:D
24.
24.
xI DaWe Ix
#6: Bocsi de a battlefieldet nem évente adják ki mint a fos codokat.
23.
23.
Pharaoh
21#: Borderlands 2 mész és lősz? A CoD 9 meg ismét megdönt egy eladási csúcsot aztán ennyi! Még jó hogy nem különleges az új MoH! Évente 4 ilyen játék készül az új évezredben! Ez a trendi!

Mass Effect 3
Diablo 3
Max Payne 3
Darksiders 2
Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier
The Darkness II
Sleeping Dogs
Syndicate
Spec Ops: The Line
Silent Hill: Downpour
Ninja Gaiden 3

Csak egy pár egész jó cím a már megjelent játékok közül! MoH:W Game of the year? I Don't think so!
22.
22.
robogo98
kéne egy moh kampányos bf3 multis játék az eccerübb lenne
21.
21.
Cuppak
#20 Borderlands 2, 1-2 órás gameplayről semmi különleges, mész és lősz... cod 9 XD azt ne is soroljuk játékok közé, a többi jó de egyik sem különleges, mint ahogy MOH:W sem, szóval kinek mi. :)
20.
20.
Pharaoh
17#: Ott a pont. Azt mondják jóktól lopni nem bűn, de kérdem én! Azoktól lopni, akik maguk is loptak nem azt eredményezi, hogy a 69000-dik ugyanolyan játékot látjuk? Ctp. Price idejött a fiával sniperkedni? Az esti fényeffektek és a látvány EGYÉRTELMŰ BF3, a helikopteres aprítás egy az egyben BC2, a törmelék műanyag, a 2d-s széleffekt a vízen és maga víz ocsmány, a karakteranimációk évekkel le vannak maradva, AI 0 . Az meg hogy év játéka ilyen nevek mellett elég vicces kijelentés:

Borderlands 2
Dishonored
Halo 4 november 6.
Call of duty 9: Black ops 2
Hitman Absolution
Far cry 3
A már megjelent AAA kategóriás és Frachise-címekről nem is beszélve!
19.
19.
Cooper911
Remélem az izgibb részekről lesz majd egy összevágott videó a TeCső-n azt megnézem.
Szép szép jó jó, de annyira uncsik ezek a scriptelt egyféleképpen megoldható dolgok. A MOHA Airborne-ben legalább változatos volt, hogy hol értél földet és az AI dolgozott nélküled is.
18.
18.
dobiboy-18
Meglátjuk,nálam úgyis a multin van a hangsúly!Ha az jó lesz,a többi nem érdekel.
17.
17.
sowsminimal
A videó alapján gagyi és uncsi... és még szépnek se szép.
15.
15.
shatterhand
#13: Killzone2ben jó az AI. Minden alakalommal máshogy támadhatnak és helyzettől függően változtatnak támadást. Hol lerohannak,hol kuksolnak. Ha közel van ,estleg kifogy a tára akkor tussal támad vagy beletapos az ember arcába (pl lépcsőnnél). De amint távolodsz tőle újra táraz, elrakja a kést. Ha bedobsz gránátot vagy elfutnak vagy rádrontanak vagy lángolva vetődnek.
A killzone3ban ennyire nem néztem utána mit tudnak, de sztem ott se vettek vissza az AI-ből.

FEAR1 kimaradt, de utánanézek és ha tetszik beszerzem (már ha van ps3ra). A későbbi részeiben már gyengébb AI volt? Mert azok vannak ps3on tutira és akkor az is elég lenne nekem.
13.
13.
prodigy1990
Szerintem az FPS játékoknál az egyik legintelligensebb AI a FEAR 1, részében van. Ezekben a mai FPS játékokban az AI általában neked rohan szemből vagy néha fedezékbe bújik, nem is csodálom, hogy ilyen könnyűek az FPS játékok.Olyan ellenfelek kellenének , amik ha fedezékben vannak és te megpróbálod lerohanni, akkor azonnal lő rád.
12.
12.
KhamÛl
Nagyon tetszetős játék! Legalább lesz valami alternatíva ha majd a COD-ot teljesen elbasszák ezzel a Sci-Fi baromsággal! :)
11.
11.
adam6751
#10: http://1.bp.blogspot.com/-ZLt1k_gz7gs/TwY243slQ5I/AAAAAAAABLc/WcMj17SvCBo/s1600/thumbs-up.jpg

10.
10.
randall13
Hogy a játékmenetről is írjak valamit és ne csak másokba kössek bele:
Valami katasztrófa :D Egy frostbiteba öltöztetett CoD, csak sokkal szarabb. Elvileg a valóságra törekedtek, hát két golyóval lerombol egy 30 centi vastag betonkerítést. Mesterlövész megbújik az éjszaka kellős közepén a neon fényében, de az nem jutott eszükbe, hogy 1 szinttel lejjebb menjenek az erkélyre xD De hát ha ez a Navy Seal bevált taktikája, ők tudják... A grafika elmegy, a textúrák élesek, de pl a víz és az effektek undorítóak. Ja meg a minigunnál a füst olyan, mint a bf:heroes-ban, kicsit gáz :) Az AI kb olyan """okos""" mint CoDban, face-to-face nem lövik le egymást hanem futnak még 5 métert a fedezékig. Na meg azt sem értem, hogy ha látják és hallják hogy ott a helikopter, akkor miért futnak ki alá??? Persze ez scriptelt rész, de had kössek már bele ebbe is, ha már egyszer "valósághű". Na de nem akarom leírni előre a játékot - mondjuk most pont azt teszem - , de ez is ugyanolyan agyonhypeolt vacak lesz mint a 2 évvel korábbi elődje. Grafika ok (bár ezen még meglepődik valaki 2012-ben?), a többi meg csak gagyi reklám.
Ja és a végére: ez egy saját vélemény, és az új codokat sem szeretem!
9.
9.
randall13
#1: Hát hallod nem valami magas a színvonal... :D
7.
7.
omarek
a vudu a prícsör meg a blú szitrep és a hálivudi rudi ahol mindig MINDIG amerika nyer és a főrendőr meg néger
6.
6.
adam6751
Hát nem tudom,erről most az jut eszembe mint amikor azt mondják az Assassin's Creed Brotherhoodra 3-ra hogy semmi újat nem mutat fel de bezzeg a CoD,BF minden évben újat mutat.Számomra ez is ugyan olyan mint a többi FPS.Persze a grafika full,de kampány rövid így a multin van a hangsúly én meg azt nem szoktam.Biztos jó játék,csak a grafikán kívül semmi új az eddigiek-hez képest.Nálam amúgy is a sandbox meg a TPS a nyerő :D
De attól még a játék jól néz ki.
5.
5.
Cuppak
#3 Nem tudom miért baj neked ha nálam ez, a MOH mindig is az egyik kedvenc játék sorozatom volt, AC 3 stb..-t leszarom, de most tényleg :)
4.
4.
killer13
Nem tudom minek erőltetik a battlefield és a moh nem fér meg úgy egymás mellett ,hogy ne hasonlítson túlságosan egymásra a kettő.
3.
3.
kulabácsie
#1: Nem tudom te miket szoktál tolni,de ha ez nálad az év játéka,akkor vedd meg és szorítsd a szívedhez erősen :)
Sokkal nagyobb gamák fognak itt az év játéka címéért kűzdeni.
2.
2.
kivenoko
Semmi új... mész azt lősz + látvány... valahogy már kezd unalmas lenni. A régi MOH játékokat imádom mai napig és lehet, hogy inkább az Allied Assault vagy a Spearhead elé ülök le minthogy erre pénzt adjak ki... ez egy MOH 2010, Battlefield 3 köntösben. Persze ezzel nem szeretnék senkit meggyőzni, ez az én véleményem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...