Project Eternity - úton az Obsidian új RPG-je

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Végre lejárt a visszaszámlálás az Obsidian honlapján, a bejelentés megtörtént. Mégsem a Dungeon Siege 4-ről van szó, hanem egy teljesen új frencsájzról, ami egyelőre Project Eternity munkacímen fut. A fejlesztők a Kickstarteren keresztül számítanak a rajongók támogatására. Megéri?

Új fantasy szerepjátékon dolgozik az Obsidian Entertainment. A fejlesztők a Kickstarteren szeretnék összesöpörni a munkálatokhoz szükséges pénzt a rajongók jóvoltából. A Project Eternity egyfajta tisztelgés lesz a Planescape: Torment, a Baldur's Gate és az Icewind Dale előtt. Értsd: hagyományos, felülnézetes és bármikor pause-olható produktummal lesz dolgunk.

A játék világa

A PC-s címen olyan veteránok dolgoznak, mint Chris Avellone (a Planescape: Torment vezető designere) és Tim Cain (a Fallout alkotója) - a projekten bábáskodik még Josh Sawyer, az Icewind Dale atyja is. A Project Eternity valós idejű harcrendszerrel lesz megáldva - igaz, a taktikai érzékünket is próbára tehetjük, hiszen bármikor megállíthatjuk a játékot, mialatt kiadjuk a parancsainkat. A parti tagjainak helyezkedésén és a támadás koordinálásban rejlik a siker kulcsa.

A játékmenet hűen idézi a fenti klasszikusokat: megalkothatjuk saját hősünket, majd társakat gyűjthetünk magunk mellé az út során. A történet egyébként "érett témákat" boncolgat, valamint "bonyolult és nehéz döntéseket" hozunk majd a játék során.

Az Obsidiannak 1,1 millió dollárra van szüksége a finanszírozáshoz, és a klasszikus RPG-k szerelmeseinek egy álom válhat valóra. Már 770 ezer dollár gyűlt össze - nagyon úgy néz ki, hogy sikerrel járnak.

13.
13.
TheNovaqt
Gyűlik szépen a pénz :) remélem minél több.. és egy Baldur's Gate méltó utódot köszönthetünk majd.
12.
12.
drat576
#11: így van, az összegyűjtött pénz csak a fejlesztés költségeit takarja, amit így is elég szorosan be kell osztani
11.
11.
vuliem
#10: Pedig szerintem lesz képük annyiért adni, valamiből nekik is meg kell élni :D Az összegyűjtött pénzt szépen fektessék csak a játékba.

Most szakajtsad le az orcádat.
10.
10.
HerodPK
Amúgy ez a kickstarter cucc ugye úgy megy hogy mi kipénzeljük és ok meg megcsináljak:)... mármint hogy átunna ingyé lesz a gáma:?? monduk pofám leszakadna szégyenemben ha 1.2 millat osszhoztak nekik és még lenne képük 5-8k ért adni
9.
9.
drat576
remélem nem a fejlesztési időre értik az 'Eternity'-t :)
8.
8.
hedzsooo
Már összejött rá a pénz, még több is, jelenleg $1,122,241! :D
7.
7.
Moldren
18 ezer dollárra van még szükség, úgyhogy... várjuk nagyon!! :)
6.
6.
elfdefender
Szerintem már holnapra össze is jön:)
5.
5.
turleysqt
adtam is rá azonnal pénzt, szuper! Nagyon remélem, hogy összejön
4.
4.
daenath
Ez most jo hir, imadom a fent emlitet jatekokat egytol egyik, es hianyolom is a stilust a piacrol.
3.
3.
Archondelta
Valami ilyesmiről kéne szólnia manapság a játékfejlesztésnek. Adom is rá a pénzt.
2.
2.
drat576
a hét eddigi legjobb híre, remélem valóra válik ez az álom
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...