Sims-kiegészítő vezeti a hazai toplistát

  • Írta: fojesz
  • 2012. szeptember 17.
  • Toplista
Link másolása
A The Sims 3 legújabb kiegészítője vezeti a hazai játékeladási toplistát, ezzel a természetfeletti erőkre összpontosító csomag olyan címeket előzött meg, mint a Guild Wars 2 vagy a FIFA 12. A toplista maradékát a szokásos slágercímek töltik fel, kisebb helyváltoztatásokkal találkozhatunk csupán.

Kapásból az élen nyitott itthon a legújabb Sims-kiegészítő; a The Sims 3: Természetfeletti erők a hazai vásárlók körében is népszerű volt. A toplista második helyére így leszorult a Guild Wars 2, míg a bronzérmet továbbra is a FIFA 12 őrizgeti. Őket - még mindig - a Diablo III követi, az első ötöst pedig a World of Warcraft előfizetői kártya zárja.

A toplista második felét a Battlefield 3 prémiumszolgáltatása vezeti fel, utána a The Sims 3 következik, majd jön a Need for Speed: The Run. A legjobb tíz sereghajtójaként a tavalyi év sztárjai, a Call of Duty: Modern Warfare 3 és a Battlefield 3 futottak be. A teljes listát itt találhatjátok!

  1. The Sims 3: Természetfeletti erők
  2. Guild Wars 2
  3. FIFA 12
  4. Diablo III
  5. World of Warcraft előfizetői kártya
  6. Battlefield 3: Premium
  7. The Sims 3
  8. Need for Speed: The Run
  9. Call of Duty: Modern Warfare 3
  10. Battlefield 3
13.
13.
Dzsenikee
Ezzel nagyon szertnék játszani! Aki tudja hogy lehet irjon már nekem egy üzit!
12.
12.
Dzsenikee
10.
10.
mestermagyar
A simset soha nem értettem.Ott lassan a helykövetelmény lesz a csúcskategóriába illö, nem a proci.

Kiadnak 222-millió dlc-t, kiegészítöt.Hányszor 20gb lehet mindez?Aztán emellé még free to play(!!!) szerüséget is beraknak, hogy vedd meg az új bútorzatot dlc-n kívül is pénzért.Tényleg látszik mennyire kicsi a lányoknak szóló játékpiac, és mekkora hiány van vetélytársból.Irtózatosan ki tudják használni öket.Mert épkézláb gamer mégha szereti sem kezd neki 100gigát torrentezni.

Adna ki a rockstar ilyesmit, csak úgy hogy gta+beleépítik ezt a normál életesdit, de ott marad a gyilkolászás is, nameg egy 18+-os modot, vad szexxel is be lehessen állítani.
9.
9.
Optimus Prime
Nem, ez nem lehet!... Nem is, még nincs december 21.
7.
7.
KeXxX
fúj de szar! hol van itt a Darksiders 2? minek az a sims szar? hagyjuk már ezt a vámpíros faszságot. nem is léteznek... verjem az összes tinilányba akik ezeket a szarokat nézik és sikongatnak ha látják a színészt.. pföjjj..
6.
6.
Fronter
#1: Azt is vedd figyelembe hogy most nem igazán kapható a GW2. Tehát pont akkor fogyott ki, mikor ez a felmérés készült. :)
5.
5.
batmanlego
Nem toom nekem tetszet az sims és az új kiegészitő is pedig fiú vagyok.Bár csak egy dolog van a simsben amiért játszok vele:(talán egykicsit szadista)hogy jól kinyírom az emberket és hogy jól szivatom őket.

Talán egy kicsit gonosz vagyok ;)
4.
4.
markoci555
#3: ja így már érthető miért vezet...
3.
3.
d15a5t3r
Lévén hogy rengeteg tini imádja a sims sorozatot, főleg lányok így teljesen érthető a dolog. Még mindig tombol ez a vámpíros idiótaság, amit ezzel a kiegészítővel már a játékban is újraélhetik! Ez van...
1.
1.
markoci555
ember neeee, hova jutott ez a világ, ha már a gw2-őt is leelőzi egy ilyen sz@, ami ráadásul csak kiegészítő!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...