Sims-kiegészítő vezeti a hazai toplistát

A The Sims 3 legújabb kiegészítője vezeti a hazai játékeladási toplistát, ezzel a természetfeletti erőkre összpontosító csomag olyan címeket előzött meg, mint a Guild Wars 2 vagy a FIFA 12. A toplista maradékát a szokásos slágercímek töltik fel, kisebb helyváltoztatásokkal találkozhatunk csupán.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#13
Ezzel nagyon szertnék játszani! Aki tudja hogy lehet irjon már nekem egy üzit!
#12
Ezzel lehet játszani?
#11
#10: +1
#10
A simset soha nem értettem.Ott lassan a helykövetelmény lesz a csúcskategóriába illö, nem a proci.

Kiadnak 222-millió dlc-t, kiegészítöt.Hányszor 20gb lehet mindez?Aztán emellé még free to play(!!!) szerüséget is beraknak, hogy vedd meg az új bútorzatot dlc-n kívül is pénzért.Tényleg látszik mennyire kicsi a lányoknak szóló játékpiac, és mekkora hiány van vetélytársból.Irtózatosan ki tudják használni öket.Mert épkézláb gamer mégha szereti sem kezd neki 100gigát torrentezni.

Adna ki a rockstar ilyesmit, csak úgy hogy gta+beleépítik ezt a normál életesdit, de ott marad a gyilkolászás is, nameg egy 18+-os modot, vad szexxel is be lehessen állítani.
#9
Nem, ez nem lehet!... Nem is, még nincs december 21.
#7
fúj de szar! hol van itt a Darksiders 2? minek az a sims szar? hagyjuk már ezt a vámpíros faszságot. nem is léteznek... verjem az összes tinilányba akik ezeket a szarokat nézik és sikongatnak ha látják a színészt.. pföjjj..
#6
#1: Azt is vedd figyelembe hogy most nem igazán kapható a GW2. Tehát pont akkor fogyott ki, mikor ez a felmérés készült. :)
#5
Nem toom nekem tetszet az sims és az új kiegészitő is pedig fiú vagyok.Bár csak egy dolog van a simsben amiért játszok vele:(talán egykicsit szadista)hogy jól kinyírom az emberket és hogy jól szivatom őket.

Talán egy kicsit gonosz vagyok ;)
#4
#3: ja így már érthető miért vezet...
#3
Lévén hogy rengeteg tini imádja a sims sorozatot, főleg lányok így teljesen érthető a dolog. Még mindig tombol ez a vámpíros idiótaság, amit ezzel a kiegészítővel már a játékban is újraélhetik! Ez van...
#2
Elkeserítő !
#1
ember neeee, hova jutott ez a világ, ha már a gw2-őt is leelőzi egy ilyen sz@, ami ráadásul csak kiegészítő!!!