Kipróbálható a kinectes Fable

  • Írta: fojesz
  • 2012. szeptember 17.
  • Letöltés
Link másolása
Egy hónappal a teljes változat megjelenése előtt bemutatkozott a Fable: The Journey demója. A próbaverziót a szokott helyen találjátok, már csak az a kérdés: valóban olyan nagy dobás lesz a cím a Kinect-tulajok számára, mint ahogy a Microsoft ígéri? Valószínűleg mindkét fél bízik ebben.

Kisebb megrökönyödést váltott ki a Fable-hívőkből, mikor a Lionhead és a Microsoft a spin-off-vonalat kezdte el erőltetni: a Fable: Heroes című arcade mellékág után hamarosan boltokba kerül a kinectes epizód, amiben heves kézlendítések közepette kalandozhatunk a ködös Albionban.

A Fable: The Journey minden nemében szokatlan felvonása lesz a Fable-szériának, de egy próbát mindenképpen megér, mielőtt döntünk a teljes verzió megvásárlásáról. A játék demója éppen a minap jelent meg, az Xbox Live-ról már letölthető az 1,22 GB-ot nyomó csomag. A végleges változat október 12-én kerül az európai boltok polcaira - addig lehet ízlelgetni, milyen a Fable Kinecttel dúsítva!

10.
10.
PBalazs
#7: Szerintem a 2 kinect sports és az adventures jó lett. Többet nem tudok mondani, ami kiemelkedő lenne. Talán még a Fruit ninja kinect.
9.
9.
attilag78
#7: Dance Central, Fruit Ninja Kinect. Nyilvan egyik sem valami hiper AAA cim, de pl sokkal jobb bennuk a menuhasznalat, mint pl magan a dashboardon.

Ellenpeldakent tudnam hozni a Forza 4-et. A headtracking nem erdekel kulonosebben benne, de az achievement miatt 5 percre kinecteztem vele. Hat a menunavigacio valami katasztrofa, talan rosszabb, mint maga a dash, de a Netflix is hasonlo katasztrofa.

Amiben a Kinect baromi jo, az a hangvezerles a videoknal. A lanyaim minden este Netflixen nezik a My Little Pony-t, es a kontroller csak akkor kell, ha valamelyik konkret reszt akarjak megnezni, es nem kell arra figyelni, hogy be legyen kapcsolva, vagy, hogy a gyerekek ne piszkaljak allandoan.

Jatekban meg nem hasznaltam a DC-n es a Fruit Ninjan kivul (+FM4 achievement), de kivancsi leszek, hogy a NFS Most Wantedban mennyire lesz hasznalhato.
8.
8.
attilag78
#6: Mar tobbszor talalkoztam ilyennel, amire konkretan emlekszem, az az NFS The Run demo volt, de mintha az F1 demo is ilyen lett volna mult heten. Nekem alap a gold tagsag, kulonben Autolog meg hasonlok nem mukodnek, igaz nem is fizetek 60 dolcsit, mindig van akcio 40 dollar korul (az otthoni viszonyokat nem ismerem).
7.
7.
Neo1989
Már megint egy Kinectes játék ami újra a kukában fogja végezni . Persze lehet velem vitázni ( ez 2 értelmű ) de most komolyan mondjatok csak egy kiemelkedő kinectes címet mert szerintem ilyen nincs. De ha majd egyszer a diploma munkámban a világ leggagyibb hardvereit kell majd felvonultatnom tuti a Kinect lesz az első a listámon .
6.
6.
PBalazs
#4: Értem. Ez meglepett. Most találkoztam először ilyennel.
5.
5.
csonti02
Sajnos nagyon tré lett, pedig reméltem, hogy jó lesz. Székben ülés, 2 kéz használat ami force push-szerűen működik, meg jobbra-balra dőlés a székben. Nincs benne kreativitás (szerintem), és a kar is elfárad egy fél óra után, ugyanis a nagy pontatlanság miatt annyira kell hadonászni. Fable révén tuti végigviszem...1X.
4.
4.
attilag78
#3: A demo jelenleg gold exclusive. Kb egy-ket het, mire elerheto a "mezei" xboxosok szamara.
3.
3.
PBalazs
#2: Demók letöltéséhez nem kell gold. Amúgy csak nekem nem engedi letölteni? A demónál nincs letöltés lehetőség, csak a teljes játék lapjára enged továbbmenni.
2.
2.
Moldren
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...