Kipróbálható a kinectes Fable

Egy hónappal a teljes változat megjelenése előtt bemutatkozott a Fable: The Journey demója. A próbaverziót a szokott helyen találjátok, már csak az a kérdés: valóban olyan nagy dobás lesz a cím a Kinect-tulajok számára, mint ahogy a Microsoft ígéri? Valószínűleg mindkét fél bízik ebben.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#10
#7: Szerintem a 2 kinect sports és az adventures jó lett. Többet nem tudok mondani, ami kiemelkedő lenne. Talán még a Fruit ninja kinect.
#9
#7: Dance Central, Fruit Ninja Kinect. Nyilvan egyik sem valami hiper AAA cim, de pl sokkal jobb bennuk a menuhasznalat, mint pl magan a dashboardon.

Ellenpeldakent tudnam hozni a Forza 4-et. A headtracking nem erdekel kulonosebben benne, de az achievement miatt 5 percre kinecteztem vele. Hat a menunavigacio valami katasztrofa, talan rosszabb, mint maga a dash, de a Netflix is hasonlo katasztrofa.

Amiben a Kinect baromi jo, az a hangvezerles a videoknal. A lanyaim minden este Netflixen nezik a My Little Pony-t, es a kontroller csak akkor kell, ha valamelyik konkret reszt akarjak megnezni, es nem kell arra figyelni, hogy be legyen kapcsolva, vagy, hogy a gyerekek ne piszkaljak allandoan.

Jatekban meg nem hasznaltam a DC-n es a Fruit Ninjan kivul (+FM4 achievement), de kivancsi leszek, hogy a NFS Most Wantedban mennyire lesz hasznalhato.
#8
#6: Mar tobbszor talalkoztam ilyennel, amire konkretan emlekszem, az az NFS The Run demo volt, de mintha az F1 demo is ilyen lett volna mult heten. Nekem alap a gold tagsag, kulonben Autolog meg hasonlok nem mukodnek, igaz nem is fizetek 60 dolcsit, mindig van akcio 40 dollar korul (az otthoni viszonyokat nem ismerem).
#7
Már megint egy Kinectes játék ami újra a kukában fogja végezni . Persze lehet velem vitázni ( ez 2 értelmű ) de most komolyan mondjatok csak egy kiemelkedő kinectes címet mert szerintem ilyen nincs. De ha majd egyszer a diploma munkámban a világ leggagyibb hardvereit kell majd felvonultatnom tuti a Kinect lesz az első a listámon .
#6
#4: Értem. Ez meglepett. Most találkoztam először ilyennel.
#5
Sajnos nagyon tré lett, pedig reméltem, hogy jó lesz. Székben ülés, 2 kéz használat ami force push-szerűen működik, meg jobbra-balra dőlés a székben. Nincs benne kreativitás (szerintem), és a kar is elfárad egy fél óra után, ugyanis a nagy pontatlanság miatt annyira kell hadonászni. Fable révén tuti végigviszem...1X.
#4
#3: A demo jelenleg gold exclusive. Kb egy-ket het, mire elerheto a "mezei" xboxosok szamara.
#3
#2: Demók letöltéséhez nem kell gold. Amúgy csak nekem nem engedi letölteni? A demónál nincs letöltés lehetőség, csak a teljes játék lapjára enged továbbmenni.
#2
Nincs gold előfizum :(