Torchlight II - nincs tervben konzolra

  • Írta: InGen
  • 2012. szeptember 19.
  • Hír
Link másolása
A Runic Games társalapítója, az egykori Blizzard North-vezér Max Schaefer szerint egyelőre nincs tervben a Torchlight II konzolos változata, de ha mégis eljutnak odáig, hogy elkészítsék, akkor biztos nem csak egyszerű port lesz, ahogy azt az első rész esetében tapasztalhattuk.

Nem zárják ki teljesen, de egyelőre nem is tervezik a Torchlight II konzolos változatát, árulta el Max Schaefer, a Runic Games vezetője. Az első részhez hasonló szimpla port most már nem lenne megfelelő az Xbox Live Arcade-féle limitáció miatt, hiszen rontaniuk kellene például a textúrák minőségén, hogy beférjen a Microsoft által megszabott keretbe.

Az első Torchlight esetében ez még nem volt probléma, ott főleg csak a felhasználói felületet kellett áttervezniük. A Torchlight II esetében azonban már nagyon sok munkával járna a konzolos változat, és üzletileg nem biztos, hogy megérné.

Ezzel párhuzamosan a stúdió teljesen ingyenesen letölthetővé tette a Torchlight II soundtrackjét, melyet profi CD-minőségben, kifejezetten a különálló hallgatásra kevertek.

13.
13.
p3ti
#10: Nem szoktam le írni játékokat , lehet csak rossz passzba talált meg az első része . Ígérem adok esélyt a 2. nak :) Főleg hogy a régi Diablos csapatnak köze volt a fejlesztéshez :)
12.
12.
p3ti
#11: OFF: Az is lehet ... Számomra ott van még a Resident evil , amit mai napig istenítek , egészen a GC remakeig . De amit csináltak a D2 és D3 között , az számomra egy rejtély . Ekkora butítást még nem láttam . Mikor 4. szerre játszottuk végig 3man , Inferno fokozaton , már mind 2 havernak kifolyt a nyála az unalomtól . Csak az tartotta bennünk a lelket hogy 1 szobában ültünk 3man , na meg fikáztuk közbe a játékot :) Szóval eléggé szomorú :\
11.
11.
MrViolent_Butcher
#9: Év csalódása?
Inkább a videójáték ipar legnagyobb csalódása.
De komolyan borzalom, hogy engedhette meg ezt magának a Blizzard... WoW óta nem önmaguk.
10.
10.
Cuppak
#8 Pedig a 2. része nagyon jó, eddig 1 rossz kritikát se láttam, még emberektől se, csak arról beszélnek hogy milyen brutál lett :D
9.
9.
p3ti
#6: D3al semmiről nem maradsz le . Számomra az év csalódása , főleg ha szeretted a 2. részét
8.
8.
p3ti
Első rész megvan boxra , engem nem nyűgözött le ... szal nem oszt nem szoroz hogy jöne vagy sem
7.
7.
MrViolent_Butcher
Én már május elején előrendeltem.
Már csak 1 nap és 4,5 óra! :)
6.
6.
sleki666
Jól jönne, ha már a Diablo 3-at nem portolták.
5.
5.
temes69
tegnap vettem meg steam-en a második részt, és az elsőt is megkaptam ajándékba :)
3.
3.
zadori75
Gondolom várnak, hogy valamelyik konzol gyártó cég lecsapjon a címre. Ahogy elnézem most a Nintendo halászik a játékokra. Lehet nemsokára megjelenik wii U-ra :) Bár én személy szerint egy xbox360 verzionak jobban örülnék.
2.
2.
markoci555
nem is kell, diablo-nál is csodálkoztam
1.
1.
daenath
A OST-t en letoltom, kivancsi vagyok milyen :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...