A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Akad némi változás a legfrissebb játékeladási toplistán, de azért nem hökkentünk meg a végeredményen. A pálmát még mindig az új Sims-kiegészítő viszi, szépen rajtolt a Battlefield 3-féle Premium Edition, miközben az újonc NHL 13 éppen kiszorult a legjobb tíz közül, és a tizenharmadik lett.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#24
Sims3 első helyen? Valami nincs rendben a világgal, az tuti!
#23
ezek közül csak 2 nem EA,és majdnem az összes 3. rész XD
#21
#16: jobb. az első rész borzasztóan unalmas. ezzel el lehet lenni. bár egyedül még nem próbáltam. úgy lehet, ez is unalmas lenne, nem tudom.
#18
#17: Hát akkor maradok inkább az Assassin's Creed 3-nál, lehet jobban megéri. :-) Köszi az értékelést. :-)
#17
#16 Hangulatos, de viszont nagyon unalmasan indul be és claptrap karaktere szerintem nagyon béna lett :/ de amúgy összességében jó játék ;), bár még 1 dolgot utálok.. a loot rendszert a multiban, valamelyik görény felvesz mindent!
#16
Tényleg, had kérdezzem már meg itt, hogy a Borderlands 2 milyen lett? Csak mert annyira várták meg minden, hogy beváltotta a hozzá fűzött reményeket vagy olyan lett mint az első (amivel sajna nem volt alkalmam játszani)?...Vagy rosszabb.
#15
hát azt mondom inkább sims-ben csinálj gyereket, a világban túl vagyunk népesedve, de akkor is durva hogy 3 sims van a listán abból 2 az első 2 :(
#12
#1: "ott inkább a COD dívik" ; "Nekik van ízlésük"

Not sure if dumb or trolling...
#11
#10 Hát, haverjaim megakarták venni, de amilyen rossz visszajelzéseket kapott mw3 jóhogy nem veszik meg, vagy pedig mindenki megvette már, bo/mw2-n szerintem sokkal többen tolják.
#9
#7 Ah, értem :), de sok ember lecsapott rá! Nagyon sok új magyar játékost látni minden héten.
#8
#3: akkor "hót unalom", ha nem tudsz rendesen angolul, mert már a hatalmas szövegek és poénok miatt is érdemes végigvinni
#7
#6: Öm tudtommal ebben csak a dobozos verziók vannak benne amint Mo-n vesz az ember. Nincsen benne semmilyen online rendszeres vásárlás. De bocsi ha tévedek!

#1.: Oké. Nagy Britannia alatt Angliát, Skóciát, Welst esetleg Észak Írországot érted? Egyébként ha hót unalom a Borderlands 2 akkor miért vette át a vezetést az első héten? Hm... Kis tojás.
#6
#2 10$ volt BF3, szóval megérdemelte szerintem.. az nagyon olcsó ár volt :D
#3 Borderlands 2 az megérdemelte!
#5
JBoy a Bf3 és a Sims 3 mért nem érdeli meg a toplista elejét?Lehet h neked nem tetszik de a többség dönt;)