Jön a Saints Row: The Third – The Full Package

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 25.
  • Megjelenés
Link másolása
Minden földi jóval megpakolt kiadást kap a Saints Row: The Third. A novemberben megjelenő The Full Package tartalmazni fogja az alapjátékot és minden eddig megjelent DLC-t is. Ha eddig kimaradt volna a Volition agyament sandbox címe, itt a legjobb mód arra, hogy pótold a hiányosságodat!

Ha egy évvel a megjelenés után döntöttél úgy, hogy beruháznál a Saints Row: The Thirdbe, akkor eddig a percig nehéz dolgod volt, hiszen az alapjáték mellett számos kisebb-nagyobb kiegészítőt is össze kellett szedned hozzá. Szerencsére a THQ a segítségünkre sietett, és egy olyan kiadást nyújt át, melyben az alapjáték mellett az összes DLC is helyet kap egyetlen lemezen.

Lássuk, mit tartalmaz majd a Saints Row: The Third – The Full Package! A bugyuta alapjáték mellett megkapjuk a három nagyobb expanziót, a Genkibowl VII-et, Gangstas In Space-t és a The Trouble With Clonest - pluszban harminc kisebb DLC-t is. A kínálat tehát eléggé masszív, a rajongók pedig már régóta ácsingóztak utána, tudtuk meg Kevin Krafftól, a THQ fejesétől.

A The Full Package november 9-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

8.
8.
kivenoko
#6: "bugyuta" szinonimái: zizi, gyagyás, lüke, balgatag, oktalan, tökéletlen, oktondi, buta, ostoba, agyilag zokni, bumburnyák, tökfilkó, síkagyú.....

Szerintem a bugyuta szó tökéletesen illik a játékra :D
4.
4.
Cuppak
Imádtam ezt a játékot :)
3.
3.
ssemtexx
Jókor jön ki. Már vagy 3 hónapja hogy végig mentem, így most már tök fölös.
1.
1.
Skyer
A kép a SR2-ből van szerintem...
Egyébként most (volt?) Steamen akciós a 3, plusz nyílt hétvége volt múlthéten.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...