Fable: The Journey - a mágia előtt és után

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 26.
  • Videó
Link másolása
A Lionhead Studios és a Microsoft új előzetessel kedveskedett nekünk a két hét múlva megjelenő Fable: The Journeyből. Ezúttal néhány játékos osztja meg a véleményét a kinectes címről, s ha a dicsérő szavak mögött nincs kenőpénz, akkor joggal bizakodhatunk, hogy a mellékág ütős lesz.

Mielőtt megtapasztaljuk a mágiát, érezhető némi szkeptikus hozzáállás a szavainkban, ám az első tapasztalatok után már nincs visszaút - mi is elmerülünk a varázslatok világában. A Fable: The Journey esetében az a nagy kérdés, hogy a játékmenet kellően összetett lesz-e, vagy elvérzik az üres rail-shooterek posványában. A játék október 12-én jelenik meg Xbox 360-on.

11.
11.
Jake Holden
Ami fable az 1 és még a 2 de ennyi minden más csak halvány utánzat ami 2-3órás játék idő számomra. legalábbis. Nagyon kár érte pedig mivel többet érdemelne mert nagyon jó játék.
10.
10.
QuartoDestra4
>Microsoft
>"ha a dicsérő szavak mögött nincs kenőpénz"
jajj srácok akkora mókamesterek vagytok
9.
9.
Dreadlox
#7: egyetértek, a közelharcnak semmi értelme nem volt, mert a fegyverek és a mágiák inbák voltak benne, és alig lehetett kardozni.
8.
8.
Dreadlox
az első mesés volt, a többi háát nem tudta hozni már a szintjét, mivel az 1. rész rpg elemei fakultak elég rendesen, bár abba se volt akkora de jóval több volt mint az utána következőkbe. Remélem a 4. rész az elsőhoz fog közelebb álni, és Hős harcos akarok lenni, nem pedig egy herceg, akinek gonosz bátyuskája van.
7.
7.
Gábor36
Mindenképp kipróbálom, de nem várok sokat. Viszont remélem jó játék lesz.

Én azt szeretném ha a Fable 4 visszamenne az időben, egészen az Ókirályságba, vagy az az előtti Démok idejébe, mikor Pengés Jack nagyban tevékenykedett. Ha ez nem lehet, akkor a Céh bukása, és az ésszerűség korszakába menjünk, amiről a Fable 2 sokat említ. Viszont a fable 3 is nekem már túl modern idejű volt, és nagyon lebutított.
6.
6.
Cuppak
#4 1. részét told ki, az legendás rész :))
5.
5.
kopic
Fable 4-et AKARUNK!!!!!!!
3.
3.
Hab
Hát a 3. rész elég gyenge lett, elvették a maradék rpg-t, de az első 2 rész nagyon jó volt.
1.
1.
Avifer
én utoljára csak a fable 3 al játszottam de azt is csak fél éve
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...