Fable: The Journey - a mágia előtt és után

A Lionhead Studios és a Microsoft új előzetessel kedveskedett nekünk a két hét múlva megjelenő Fable: The Journeyből. Ezúttal néhány játékos osztja meg a véleményét a kinectes címről, s ha a dicsérő szavak mögött nincs kenőpénz, akkor joggal bizakodhatunk, hogy a mellékág ütős lesz.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#11
Ami fable az 1 és még a 2 de ennyi minden más csak halvány utánzat ami 2-3órás játék idő számomra. legalábbis. Nagyon kár érte pedig mivel többet érdemelne mert nagyon jó játék.
#10
>Microsoft
>"ha a dicsérő szavak mögött nincs kenőpénz"
jajj srácok akkora mókamesterek vagytok
#9
#7: egyetértek, a közelharcnak semmi értelme nem volt, mert a fegyverek és a mágiák inbák voltak benne, és alig lehetett kardozni.
#8
az első mesés volt, a többi háát nem tudta hozni már a szintjét, mivel az 1. rész rpg elemei fakultak elég rendesen, bár abba se volt akkora de jóval több volt mint az utána következőkbe. Remélem a 4. rész az elsőhoz fog közelebb álni, és Hős harcos akarok lenni, nem pedig egy herceg, akinek gonosz bátyuskája van.
#7
Mindenképp kipróbálom, de nem várok sokat. Viszont remélem jó játék lesz.

Én azt szeretném ha a Fable 4 visszamenne az időben, egészen az Ókirályságba, vagy az az előtti Démok idejébe, mikor Pengés Jack nagyban tevékenykedett. Ha ez nem lehet, akkor a Céh bukása, és az ésszerűség korszakába menjünk, amiről a Fable 2 sokat említ. Viszont a fable 3 is nekem már túl modern idejű volt, és nagyon lebutított.
#6
#4 1. részét told ki, az legendás rész :))
#5
Fable 4-et AKARUNK!!!!!!!
#3
Hab
Hát a 3. rész elég gyenge lett, elvették a maradék rpg-t, de az első 2 rész nagyon jó volt.
#1
én utoljára csak a fable 3 al játszottam de azt is csak fél éve