Visszatér az Onimusha-sorozat?

  • Írta: fojesz
  • 2012. szeptember 26.
  • Pletyka
Link másolása
Úgy hírlik, a Capcom újra elővenné az Onimusha-sorozatot, ráadásul nem másnak szervezné ki a munkálatokat, mint a Lost Planet harmadik részeként becézett előzményt hegesztő Spark Unlimitednek. Konkrétumok nincsenek, de a rajongók valószínűleg már ennek a kis morzsának is örülnek.

Yoshinori Ono ugyan évente nyilatkozik egy egészségeset arról, hogy folytatná az Onimusha-szériát, a sejtelmes felvezetést idáig nem követte cselekedet. Annyira nem, hogy még most is csak pletykaszinten tudunk írni arról, hogy esetleg jöhet a folytatás.

A brit PSM3 magazin pletykarovatában feltűnt, hogy a Capcom a Spark Unlimited csapatával újíttatná fel egy "kalandsorozatát", ami éppen az Onimusha lehet: a srácoknak a Lost Planet 3-hoz hasonlóan rebootot kellene készíteniük, ha már olyan jól megy nekik. A Lost Planet - bár számozott harmadik részként van feltüntetve - valójában előzmény, és a játékmenet terén is sok ponton változásokat hoz.

Hogy mi igaz mindebből, afelől persze csak találgatni tudunk, de tény, hogy mind a Capcom, mind a Spark Unlimited profiljába illene ez a rebootmánia: utóbbi a Ninja Gaiden zombis változatán is dolgozik egyébként.

14.
14.
shatterhand
#13: Az az intró tényleg odaba..ott.
De pl jean reno miatt, meg párizs miatt vhogy nem tudtam megszeretni. Az első kettő tetszett, a 4. meg az oldalnézetes spin off ami kimaradt.
13.
13.
2pacal
A 3.résznek olyan intrója volt,hogy beszarás mai napig megállná a helyét!
Bár nem csoda hisz a Robot csinálta akik azóta már filmekbe csinálnak CGI-t...
12.
12.
keiji maeda
#11: nekem csak az volt a bajom a 3. résszel hogy jean reno nem illet bele , szerintem rosz ötlet volt ez a szereplőcsere-helycsere
11.
11.
p3ti
#8: Nem tudom miért utálják ennyire a 3. részt ... Szerintem k**va jó lett , én élveztem anno minden pillanatát . Persze Jean Reno kicsit furcsán vágódott be a sorozatba , de ettől függetlenül nem volt annyira rossz . Számomra a 2. rész volt egy kicsit furcsa
10.
10.
p3ti
#3: Már csak az kéne hogy egy homoszexuális samanosuke gyenge pillanatba rátekint a homoszexuálisan hajolgató jean renora ;)
9.
9.
keiji maeda
8.
8.
keiji maeda
#5: Jean reno volt a legnagyobb hülyeség az onimusha sorozatban , pfuuuuj!! viszont számomra a dawn of dram volt a legnagyobb :) a zenék egyszerűen megunhatatlanok voltak :) full epic volt az egész hangulatilag számomra mai napig az egyik legjobb játék :)
7.
7.
Yanez
#3: Nekem anno a harmadik rész volt a kedvencem!
5.
5.
Necreon
#3: Egy homoszexuális Jean Reno sem lenne az igazi.
4.
4.
DollSyndrome
Vaaaah régi szép idők ! Amikor még videojáték volt a videojáték. Nem tudom, hogy jót tenne egy tököm reboot megint. Inkább találjanak ki valami újat, és ami jó volt, azt ne baszogassák.
3.
3.
hakydakillah
Az első rész örök kedvenc. Megszámolhatatlanul sokszor pörgettem ki azt a játékot :-D Jó lenne egy folytatás, és nem egy DMC féle reboot. Egy homoszexuális Samanosuke-t már képtelen lennék elviselni :-D
2.
2.
Necreon
Egy HD remix trilogy-t mondanám hogy várok, de ha így lenne akkor abból sose látnánk semmit PC-n. A harmadik részt be kéne szerezni, csak nincs steam-en :(.
1.
1.
DON GONDOCS
Hát már nagyon itt lenne az ideje és nem remake-ben meg rebootolva
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...