Egyelőre nem lesz Battlefield 2143

  • Írta: fojesz
  • 2012. szeptember 27.
  • Hír
Link másolása
Minden korábbi utalás ellenére, a DICE szerint nem lesz Battlefield 2143. Egy, a fejlesztőkkel zajló chat keretei között a srácok elárulták, hogy bár ők maguk belevágtak volna a folytatásba, most még nem terveznek a jövőben játszódó Battlefield folytatásával. Az új Bad Companyre nagyobb az esély.

A DICE egyelőre nem veszi elő a jövőben játszódó Battlefield-koncepciót, ezt Lars Gustavsson, a csapat veterán fejlesztője árulta el egy Originen lebonyolított, nyilvános chat keretei között. Mint mondta, ő maga szívesen belevágott volna a 2006-os Battlefield 2142 folytatásába, de jelenleg nem készül új rész, és nincs is tervben.

"Szívesen megcsinálnám. Amikor bejelentettük a stúdióban, hogy elkészítjük a Battlefield 2142-t, mindenki megőrült és be akart kerülni a játékot  fejlesztő csapatba. Azt hiszem, az a kreatív szabadság, amit egy fiktív világ biztosít, csábító, ha történelmi és kortárs környezetben játszódó anyagokon dolgoztál huzamosabb ideig."

A Battlefield 2142 folytatásáról, konkrétan egy, a Battlefield 1943-hoz hasonló letölthető címről akkor kezdett el találgatni a játékostábor, mikor a Battlefield 3: Back to Karkand kiegészítőjében felbukkant a bűvös 2143-as szám az egyik dobozra festve. Ezek szerint alaptalanul izgultunk.

Gustavsson a chaten egyébként a Bad Companyt érintő kérdésekre is kénytelen volt válaszolni: ezen a ponton ködösített, de azt mondta, érdemes majd odafigyelnünk a jövőben, hogy mikor jelentkezik újra a rettenthetetlen csapat!

17.
17.
sharkdriver
nekem 8 csak jöjjön ki egy új bf sorozat mi kielégíti a gamerek vágyait!! :)

16.
16.
robogo98
Inkább nyelvtan órát
15.
15.
gorezalan
Bad Company-t!!! azzal a feelingel, ami volt, mert a bf3 nem jar meg a nyomaban sem.
14.
14.
Hubert Cumberdale
#11: Jobban belegondolva igazad van...

#12: Na az engem is érdekelne :)
12.
12.
adye
-Kicsit Off-

Egy ideig röpködtek a pletykák/hírek a Mirrors Edge folytatásáról ami a Frostbite 2 alapokon nyugszik. Erről azóta nem tudni valamit? Engem jobban izgat, mint egy újabb BF. Nem azért szeretem a 3mat, sokkal jobban sikerült mint vártam. Épp ezért elég egy darabig.
11.
11.
Necreon
#7: Az EA mindig is ilyen volt, és hamarabb kezdte a mainstream milkinget mit bárki más az iparban, erről ennyit.
10.
10.
névtelenség
#7: Nem vagy egyedül! A 2142 a Bf sorozat egyik legjobban kiegyenlített játéka, és ugyanakkor a legalulértékeltebb is egyben.

Igazán sajnálom, hogy nem jön, de talán jobb is így. Sokan ugyanis annak tudják be a 2142 mérsékelt sikerét, hogy túl korán jött ki a Bf2 mellett.

Sebaj egyszer majd...
8.
8.
lesik20
Mondjuk egy Vietnam is jó lenne
7.
7.
Hubert Cumberdale
Akkor azzal egyedül vagyok, hogy a kedvenc BF-em a 2142 volt? :D Végülis egy hatvanhatodik bedkámpánira, meg egy modern kori béef 4-re tuti nagyobb a kereslet,.. :/ Méghogy az EA nem ugyanolyan, mint az ektivízsü. Bullshit...
4.
4.
Cuppak
Jó játék volt, de egy BF 1942 folytatásnak jobban örülnék.
1.
1.
lesik20
Esküszöm nem akarok flame-wart inditani de szerintem a 2142 volt a legrosszab battlefield. Most nem azt mondom hogy rossz játék volt, élveztem is de a többi játék ezerszer jobb volt. Bad Company-t folytassák.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...