Petícióval kampányolnak a City of Heroesért

A NCsoft augusztus végén jelentette be, hogy az év végén bezárja a Paragon Studiost, és ezzel együtt véget vet a City of Heroes nyolcéves pályafutásának is. A rajongóknak természetesen nem tetszik az ötlet, minden létező módszert megragadnak ahhoz, hogy megmentsék a szuperhősös MMO-t.

Az NCsoft augusztus végén jelentette be a Paragon Studios bezárását, aminek egyenes következménye, hogy idén a City of Heroes fejlesztése és támogatása is leáll. A kiadó átszervezéseinek már így is több mint 80 munkatárs esett áldozatul, a City of Heroesra vonatkozó előfizetéseket pedig elkezdte visszatéríteni a cég, miközben a búcsúztató események szervezése is gőzerővel zajlik.

A rajongók természetesen nem szívlelik a zárást, különböző módszerekkel próbálnak hatni az NCsoftra, hogy valamilyen módon túlélhessen a szuperhősös MMORPG. A játékosok petíciót indítottak a nemes cél érdekében, amit eddig több mint 20 ezren írtak alá, sőt az ONRPG jelentése szerint még pénzt is gyűjtöttek - eddig több mint 1000 dollár jött össze. Mások levelet írtak az NCsoftnak, amiben arra kérik a cég illetékeseit, hogy próbálják ki a játékot, és nézzék meg, miért érdemes megtartani.

3 komment - szólj hozzá!