King Arthur II - miért nincs még magyarítás?

  • Írta: fojesz
  • 2012. október 2.
  • Hír
Link másolása
Nos, ha a helyzet az, hogy ezt maguk a fejlesztők sem tudják. Ugyan a King Arthur második részéhez magyar feliratot is ígértek, ez a mai napig nem készült el, és a játékot fejlesztő NeoCore és a hazai forgalmazó, a CNG.HU állítják, nem rajtuk múlik a dolog. Azért kárpótolják a vásárlókat.

A korábbi ígéretek ellenére még mindig nem készült el a King Arthur II magyarítása, és bár sokan zaklatják a NeoCore-t és a CNG.HU-t a fordítást érintő kérdésekkel, a fejlesztőcég és a hazai forgalmazó állítják, nekik a látszattal ellentétben nincs ráhatásuk a lokalizálásra, mert a jogok a kiadásért felelős Paradox Interactive-nál vannak.

A két cég közös nyílt levélben szól a csalódott játékosokhoz, amiben kárpótlást is felajánlanak nekik - átadjuk a szót:

"Kedves magyar King Arthur II vásárlók!

Többen is írtatok nekünk a King Arthur II magyar verziójával kapcsolatban, hogy mikor készül el hozzá a magyar fordítás, és egyáltalán lesz-e ilyen. Tudomásunkra jutott az is, hogy nemcsak minket kerestetek meg a kérdéssel, hanem a játék magyar forgalmazóját, a CNG.HU-t is. Sajnos ezekre a kérdésekre sem mi, a fejlesztők sem a magyar forgalmazó nem tud biztos választ adni, mert lokalizációs kérdésekben a játék kiadója, a Paradox Interactive az illetékes.

Mivel mi angol verzióra kaptunk megrendelést a kiadótól, így a játék azonnal angolul íródott és sosem készült magyar verzió. A magyar fordítást nem mi készítjük, sőt, nincs is jogunk magyarul bármit a játékhoz megjelentetni, ugyanis minden jog a kiadónál van. Egy dolgunk lenne vele, beépíteni a játékba amint elkészül. A baj az, hogy mind a mai napig magyar fordítás nem készült, így beépíteni sem tudtuk. Hogy lesz-e magyar fordítás egyáltalán, és ha igen, mikor, arról a Paradox Support centerén keresztül lehet érdeklődni itt: https://paradox.zendesk.com/home

Mi is tudjuk, hogy sokaknak (teljesen jogosan) csalódást okoz a magyar nyelv hiánya, de ebben a kérdésben mi, mint fejlesztők sajnos nem tudunk mit tenni, a kiadót kell zaklatni ezzel kapcsolatban. Hasonló a helyzet a forgalmazó oldaláról is, ők is a kiadótól várják a probléma megoldását.

Viszont annak érdekében, hogy egy kicsit jobb kedvre derítsünk titeket, szívesen felajánljuk mindenkinek, aki megtisztelt minket a bizalmával és megvásárolta a King Arthur II dobozos magyar verzióját, hogy a vásárlás igazolása ellenében ingyen és bérmentve kap tőlünk egy Steam-es verziót a The Incredible Adventures of Van Helsing nevű játékunkból, amint az megjelenik, előre láthatólag idén év végén vagy jövő év elején. Az ilyen irányú kérelmeket kérlek küldjétek a neocore@neocoregames.com címre a Steam felhasználónevetekkel együtt (amin a King Arthur II magyar verziója aktiválásra került).

A hazai forgalmazó felajánlása pedig választható: vagy egy magyar feliratos Fallout III PC-s játék vagy egy magyar feliratos Civilization IV: Colonization PC-s játék. (Kapcsolatfelvétel: support@cnghungary.hu e-mail címen, vagy a +36-1-225-7365 telefonszámon)"

7.
7.
Necreon
Ezt meg sem érdemeljük...
6.
6.
biohazard rex
#4: Flamewar barátom, flamewar...
5.
5.
miki1105
Ez szerintem példa értékű, minden elismerésem a fejlesztőké és a forgalmazónak.
4.
4.
randall13
#3: EA megint hogy jött ide?
3.
3.
biohazard rex
látszik, hogy ők még nem a pénzért, hanem a játékosokért készítik a játékot. Az EA nem hogy ingyen játékot adna, mert nincs magyar felirat, hanem még 3000FT ellenében, hozzánk vágná DLC formájában a magyarosítást...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...