Még nem készül a Borderlands 3

  • Írta: InGen
  • 2012. október 3.
  • Hír
Link másolása
Nyilván, ha készülne, a Gearbox akkor sem lenne olyan hülye, hogy elárulja, különben kinek fogják eladni a rengeteg DLC-t a következő egy-két évben? Mindenesetre Randy Pitchford az interneten terjedő pletykáknak ellentmondva mindenkit nyugalomra intett.

Pár napja merült fel a pletyka, mely szerint a Gearbox egyik munkatársa egy internetes showműsorban azt nyilatkozta, hogy már dobálják össze a felmerülő ötleteiket a Borderlands 3-hoz. A rajongók aztán kicsit rákaptak erre, és már mindenki biztosra vette, hogy a stúdió teljes erővel a folytatáson dolgozik. Nos, ez nincs így.

Legalábbis a Gearbox-főnök Randy Pitchford szerint, aki elmondta, egyelőre az egyetlen Borderlandshez köthető fejlesztés, az a Borderlands 2 DLC-je. Pontosabban, DLC-i. Ezen kívül a stúdió erőforrásait teljesen leköti az Aliens: Colonial Marines hegesztése, és másra ezek mellett nem is tudnak odafigyelni. Pitchford ugyanakkor megjegyezte, ez a jövőben természetesen változhat, de jelenleg ez a helyzet.

11.
11.
Zombiekiller6
8: ja szerintem is mindene NEM KICSIT a helyén van!!! meg végül is a moxxinak is de a maya olyan semmilyen :(
8.
8.
5T3V3N
[SPOILER]

Lilth, áhhhhhh édes istenem, az a nő de dögös lett..:D
Habba Habba

[Spoiler VÉGE]

A Borderlands 2 egy remek játék, talán a Bioshocknál éreztem utoljára ezt a feelinget.. Na meg a Mirror's Edge-nél. harmadik rész? Jó lesz 2016-ban..:)
7.
7.
drat576
jöhetnek a DLC-k, sunyiban meg készülhet a 3 :)
5.
5.
Drazhar
Persze borítékolható a folytatás meg minden, de ezt nem fogják ilyen hamar lelőni :)
2.
2.
giga321
Pedig ahogy vége lett háááát minden eddiginél hatalmasabbnak kell lennie a 3-ak ( ami tuti lesz csak ugye nem mostanában ). De én már nagyon várom mert érdekesen lett vége a 2-őnek.
1.
1.
Gt17
Nesze semmi,fogd meg jól.......
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...