Zombik nélkül érkezik a Black Ops: Declassified

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 7.
  • Hír
Link másolása
A PlayStation Vitára érkező Call of Duty: Black Ops - Declassifiedból a nagykonzolos változattól eltérően kimarad a zombimód - erősítette meg az Activision. Bár a Black Ops és a zombigyilkolós arcade mód neve egybeforrott az évek során, a handheldeseknek be kell érniük a Hostilities móddal.

A Call of Duty: Black Ops - Declassifiedből kimarad a zombimód - erősítette meg az Activision. A cég indoklása szerint mindez annak köszönhető, hogy a fejlesztés során inkább a 4v4-re kihegyezett online multiplayer élvez prioritást. Megijedni nem kell, a Hostilities Mode hasonló arcade mókát kínál, mint a fent említett élőhalott-gyilkolás.

Lehet, hogy nem ugyanaz az illúzió, mintha nyöszörgő és vad zombik ellen kelnénk birokra, annál is inkább, hiszen a Hostilities módban ellenséges emberi katonák rohamait kell visszavernünk. A recept másban nemigen tér el.

A Declassified november folyamán lát napvilágot PlayStation Vitára, vélhetőleg a játékkal egybecsomagolt bundle nagy népszerűségre tesz szert; a jóslatok szerint nagy eséllyel megugranak a handheld eladásai.

12.
12.
robogo98
Kell egy olyan bico
11.
11.
MoRT2195
#9: PC-n nem azért kihalt a multiplayer (bár ez így egyáltalán nem igaz, hogy kihalt), mert mindenki zombizik, hanem mert PC-re sokkal, de sokkal kevesebben vesznek játékokat. Míg Xbox 360-ra megvesznek egy CoD részt 18 millióan, addig PS3-ra 12 millióan és PC-re kb 1-2 millióan... Ez nem az én véleményem, teóriám, ez így van, ez tény.

Ennek a Hostilities módnak pedig nem lesz olyan sikere. Az MW3-ban is van Survival mód, ami hasonló a zombihoz, csak élő emberekkel, de messze nem olyan izgalmas, így a Hostilities-nek sem jósolok nagy sikereket. De az biztos, hogy ez a CoD kicsit megdobhatja a PS Vita eladásait.
10.
10.
AkosTorok88
#9: Ez nem pc hanem ps vita itt ez elég nagy újdonságnak számít
9.
9.
Cuppak
#8 Hát... PC-n a multiplayer kihalt :/, mindenki zombi móddal tolja... arról nem is beszélve hogy yt kommenteknél az emberek többsége azt írja hogy zombi mód miatt veszi meg, bo-t én is amiatt vettem meg.
8.
8.
Azért mert lecuppantó a saját elkepzeleseire alapozva kijelenti, Hogy a játékosok felé a zombi miatt veszi meg, még nem biztos hogy igaz, sőt :-)
6.
6.
randall13
#3: Már megijedtem hogy nem írsz ide is valamit
3.
3.
Cuppak
#2 A játékosok 50%-a zombik miatt veszi meg codot.
2.
2.
Casiraghi84
Nemhiszem hogy bárki is a zombik miatt venné meg :-) .
1.
1.
Yanez
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...