Két lemezen jön Xboxra a Medal of Honor is

  • Írta: fojesz
  • 2012. október 8.
  • Hír
Link másolása
Talán nem nagy meglepetés, hiszen a Battlefield 3 is két DVD-n rajtolt el tavaly, viszont csak a minap erősítette meg a Danger Close, hogy a Medal of Honor: Warfighter két lemezen kerül forgalomba Xbox 360 konzolon. Az opcionálisan telepíthető HD-textúracsomag ez esetben is elképzelhető.

A Danger Close vezető dizájnere, Ben Jones a VideoGamer.com magazinnak erősítette meg, hogy a Medal of Honor: Warfighter Xbox 360-as változata is két DVD-n kerül forgalomba. A játékot valószínűleg a single player és a többjátékos mód mentén osztják ketté, éppen úgy, ahogy a tavalyi év Frostbite 2-es FPS-ét, a Battlefield 3-at.

Az újságírók azon kérdésére, hogy lesz-e opcionálisan telepíthető HD-textúracsomag, mint anno a DICE játékánál, még nem tudott biztos választ adni a srác: azt mondta, "azt hiszi, hogy lesz", de biztosan még nem merné megerősíteni a dolgot. A textúracsomag a látvány fokozását szolgálta a Battlefield 3-nál, aki feltelepítette a merevlemezre, több részletben gyönyörködhetett.

Jones emellett hozzátette: rendkívül sokat fejlesztett a csapat a Frostbite 2 motoron, különösen ami a konzolos verziókat illeti, így platformtól független "magas minőséget" kapunk. Jones szerint konzolokon a fényeffektek jelentik a szűk keresztmetszetet a grafika terén, így elsősorban azt próbálták feljavítani.

Október végén meglátjuk, illetve az Xbox Gold-előfizetők már most is nyúzhatják a bétát.

40.
40.
ribizly
#36: Teljesen mindegy, hogy ott van e vagy sem és a lemezen milyen verzió van. Ugyanis amint feltetted az origin egyből lerántja majd hozzá a legújabb patch-t, addig nem is engedi elindítani. És így megoldva minden probléma. Ráadásul akármekkora hiba lehet benne, mert ahogy eddig is tették a BF3-nál, majd a patch kb. cserél mindent (lásd eddigi ~2GB-os "patch"-ek).
39.
39.
adam6751
38.
38.
Neo1989
#23: Az lehet de rá fér minden 1 lemezre ps3-nál :)
37.
37.
traumraise
Max a reklàmtokokat mer ha megnézed minden nagyobb gammának előre kiteszik a tokjait a nagyobb boltok. Lásd 576. De ezek üres tokok. A bf3 ezerszer szarabb állapotban volt a béta idején,szal ezzel semmibaj nem lesz. Legalábbis pc-n. Itt van bőven szeró, sok az alacsony pingű stb.
36.
36.
xI DaWe Ix
#34: Én egészen "véletlen" láttam egy boltban(nem mondom a nevét,nem magyarországon van)hogy a raktárban ott csücsültek a medal of honorok.
35.
35.
Hubert Cumberdale
#34: talán, mert amit kiadtak bétában az nem a legfrissebb build volt, már akkor sem, hisz ahhoz is idő kell, hogy a béta változathoz összeállítsák az egészet (mi kerüljön bele, a többit kivenni, alapból a menüt rászabni stb). Szóval már a béta indulásakor is sok változás történt valószínűleg a játékon. Itt a szervereket tesztelik és nem a bugokat keresik, ahhoz vannak saját tesztereik.
34.
34.
McDuff
hát én nem tom emberek,amint véget ér a beta,pár napra rá már kerül is a boltokba,mégis milyen változást vártok?ez inkább multis demo,sztem már most elkezdték kiszállítani az árut!
33.
33.
xI DaWe Ix
32.
32.
AkosTorok88
#30: Ez szerintem minden demo-hoz és beta-hoz oda volt eddig írva ha pedig nem volt ezt mindenkinek tudni kellene.
31.
31.
Antonov77
Tényleg! Lehet, hogy írok is nekik! Ráadásul van magyar kirendeltségük is.
30.
30.
Antonov77
#29: 27, 28, 29, Mindennel egyetértek! BF3 bétánál nagyon elkenődtem és szidtam mint a bokrot, pedig mint az késöbb kiderült alaptalanúl! Azért az EA kiadhatna egy közleményt miszerint a béta csak a rendszer tesztelésére való és kéretik nem egy kalap alá venni a végleges gammával!!!!
29.
29.
xI DaWe Ix
#21: Én a bf bétája miatt nem vettem meg a játékot csak 3 honappal késöbb :)
28.
28.
xI DaWe Ix
#10: Erre csak annyit tudok mondani hogy ez a béta.
27.
27.
xI DaWe Ix
#2: nemhinném hogy le kéne mondani ezért az előrendeléseket bár te dolgod,de ha visszaemlékszel és játtszottál a bf 3 betaval akkor tudnád hogy az sem volt egy jo reklám a gamenek.A moh beta is ugyanolyan gagyi mint ami a bf 3 nál volt.De megvettem battlefieldet és az eggyáltalán nem volt rossz úgyhogy szerintem ez se lesz rossz.(én véleményem)Amugy nekem tettszett a beta a mohnál.
25.
25.
robogo98
Lenne egy kérdésem.a pc s bf3 on 64 en toljak 24 helyett.megis olcsobb minden de mer?
24.
24.
robogo98
Én 1 dolgot nem értek mi.a rákért van benne 2 cèlzó gomb?? Am nekem nagyon zavaró a menürendszer ,mindenhol
23.
23.
Cuppak
#16 Konzolos verzió drágább.. :)
21.
21.
Sniper Fox
#15: Nálam a BF3 bétája győzött meg arról, hogy megvegyem. Nagyon lenyűgözött. Emlékszem egész nap csak azzal játszottam amíg tartott a béta.
20.
20.
KeXxX
#2: xD :D
Én is egy darabig úgy voltam vele (E3-as demó), hogy megveszem, de kb. 1 hét alatt legyűrtem a kísértést. És most amiket itt lehet olvasni erről a játékról.. az szörnyű.
19.
19.
misutka950
Szerintem nem rossz. Én a menün nem igazodtam ki sokáig, de megszokható:)
18.
18.
AkosTorok88
#15: A bf beta bugos volt de abban ott volt a jatek magja a moh-rol meg mindenki azt mondja hogy szar legalabb is akit eddig kerdeztem.
16.
16.
Neo1989
#4: Ha neked a pc jobb játszd azon, de az a legdrágább. Szerintem minden konzolos tudja h mér de nem akarok vitázni . Bár ez két értelmű :) Na megvolt a nap poénja :D
15.
15.
Antonov77
Hááát! A béta alapján borzalmas game. Viszont ugyanilyen gagyi volt a BF3 bétája. Iszonyatosan elkeseredtem és le is mondtam az előrendelést! DE mégis megvettem és a végleges játék mint azt mindenki tudja marhára hangulatos lett és a HD csomagnak köszönhetően vizuálisan is faszára sikerült! Úgyhogy adok neki egy esélyt (főleg hogy a 2 db DVD-n lesz helye a HD pack-nak) és mivel már nem tolom a BF3-at (inkább visszatértem a BC2-höz, meg nem akarok még X mennyiségű DLC megvenni hozzá) így pont van egy hely a polcomon.
14.
14.
ki55i
#13: persze hogy nem adnak, gyakorlatilag 3szor vettem meg a BF3-mat ( PC, XBOX+Prémium a XBOX hoz ) de BF4 kulcs nem jár. Am a PC-hez visszatérve nekem a BF3 mind2 platformon meg van de mégis jobban adja XBOXON vmiért ( 6 évet q3maztam pedig, jöhet a flame :) )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...