TV-be megy a Battlefield: Bad Company

A Deadline jelentése szerint a Fox TV-műsort csinál a Battlefield: Bad Company alapján, a sorozat a négytagú brigád akcióit dolgozza majd fel, és természetesen humorból sem lesz hiány. Utóbbiról Adam Sandler filmgyártó cége gondoskodik, a Battlefield-hangulatot pedig a DICE szolgáltatja.

Noha a mozikat kihagyta, a TV-ben már bemutatkozhat a Battlefield: Bad Company. A Deadline értesülései szerint egyórás TV-műsort készít a Fox a DICE videojátéka nyomán, és sorozatban gondolkodik. A vígjátékos elemekkel dúsított akciófilmért az Alias producere, John Eisendrath felel producerként és íróként, a segítségére pedig a Sony TV és Adam Sandler cége, a Happy Madison lesznek.


Az Electronic Arts oldaláról a DICE-os Patrick Bach vezető producer és a kiadó alelnöke, Patrick O'Brien lesznek jelen, a történet pedig a játékokban megismert négy katonával foglalkozik, akik felhagytak a hivatalos szolgálattal, és ehelyett magánhadseregek bakáiként próbálnak szerencsét. Természetesen a kormányzat nem hagyja őket békében dolgozni, ami sok meleg pillanatot okoz majd nekik.

A Battlefield: Bad Company egyébként két részt tudhat maga mögött, de a pletykák szerint már készül a harmadik játék is.

15 komment - szólj hozzá!