Itt a Fable: The Journey launch trailere

A pénteki játékmegjelenések sorát gyarapítja a Fable: The Journey is. A kinectes mellékágtól nem voltak elragadtatva a kritikusok, hiszen rendre közepesre értékelték az albioni sínjátékot. Ha mégis megrögzött rajongónak vallod magad, tekintsd meg az utolsó előzetesét!
  • Írta: zoenn

Kommentek

#10
#9: Teljesen egyet értek veled. Mikor csinálnak már végre rendes Fablelt????
#9
Akárki akármit mond az egy zseniális volt. Még mindig annak a híve vagyok, hogy az egynek kéne egy remaket csinálni rengeteg új cuccal, lehetőséggel, több döntéssel, varázslattal, küldetésekkel megspékelve. A kettő nem volt rossz. A harmadik rész borzasztóan gyenge volt ahogy az ember haladt előre a storyval. És most ez mi? ... Ne értsen senki félre, de egy sorozatnak az lenne a lényege, hogy részről-részre egyre jobb legyen. Ez max egy külön néven futó valaminek jó lenne, de attól a feelingtől mesze jár amit elkezdtek anno. Szomorú. :'/
#6
Nálam ez valahogy nem jön át a főszereplő iszonyat hülyén néz ki az meg hogy a szinte a maradék rpg elemet is ki szedik belőle már az egy kis tökön rúgás a kinectet meg inkább hagyom nem mondok róla semmit. De hogy jót is mondjak vannak benne kurva jó jelenetek. De ez max 2-3000Ft ha megér hogy meg vegyem.
#5
Mijez?
Valami délutáni matiné reklámjának tűnik...
#4
Demo alapján tetszett.
#3
hangosan felnevettem a 3,5 pont láttán :3 kapjákbeanyelestojást köcsögök.
#2
Hab
Már a 3. rész is elég gyenge volt...
#1
tuti, hogy hatalmas hangulat lesz vele majd gémelni :)