Medal of Honor: Warfighter - fókuszban a SAS

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 9.
  • Videó
Link másolása
Friss videónapló látott napvilágot a Medal of Honor: Warfighterről, melyben a brit különleges egységek kapják a főszerepet. Szó esik a SAS harcmodoráról és fegyvereiről, valamint veteránok osztják meg tapasztalataikat a nagyközönséggel. A riporter hölgyikét erősen szúrnánk.

A SAS tagjai igazi kemény legények, elvégre nem más forog kockán, mint az Egyesült Királyság védelme. Repertoárjuk széles, kiképzésük szinte embertelen, ám az is lehet, hogy az izom alatt még érző szív és okos kobak is lapul. Minden hasznos információ mellett szórványos gameplay felvételeket is láthatunk. Egy dolgot sajnálunk: kár, hogy a névtelen veterán nem mutatott be közelharci fogásokat a szemrevaló szőkeségen. A Medal of Honor: Warfighter október 26-án jelenik meg PC-n, Xbox 360-on és PS3-on.

21.
21.
waker8
ha egy kicsit jobban lesz optimizalva mint a BF3, tutira megveszem pc-re. Jobb lenne ha ez konzol atirat lenne pc-re azoknak alacsonyabb a gepigenyuk
19.
19.
goblinfing
Ha valakinek cenzúrázzak az arcát az már biztos tényleg katona meg stb...hagyjuk már..
17.
17.
traumraise
szerintem az év shootere lesz. Pont jó,hogy cod, bf keverék. Engem idegesít a sok OP-s jármű, gyalog esélyed sincs, a codban meg kettőt lépsz halott vagy a mini mapokon meg a sok 10enéves csítertől. Ahogy néztem a vidiket, elég jó visszarúgás van, max azért lősz le vkit könnyebben mint bf-ben mer nekem úgy tűnik,h kevesebb golyó kell bele, azaz alacsonyabb az élet szint, ami nem is baj, mer rohadt idegesítő amikor fél tár után még elrohan a gyerek. Így legalább nem futkos meg ugrál minden hülyegyerek keresztbe kasul. Az a legidegesítőbb az fps-ekben amikor így játszanak, semmi realisztikusság, meg taktika.
14.
14.
Cuppak
#13 fegyver visszarúgás 0? Sokkal jobban visszarúgnak a fegyverek mint bf3 vagy codban... a falon átlátszódó emberek cod-ban is vannak <.
11.
11.
Cuppak
10.
10.
omarek
most ez miért olyan nagy szám hogy "veteránok" mesélnek???ettől nem lesz jobb a játék...de ja poénból a "kommandós veterán elit harcos" letéphette vna róla a ruhát vagy ilyesmi
8.
8.
Cuppak
#7 BF3 is 1 fos volt bétában, teljes játék még is más volt, 1 pálya & játékmódból nem határozhatod meg a játékot, single-t se próbáltad még ki... nem mondok még a játékról véleményt :)
6.
6.
Cuppak
#4 dafuq? még ki se jött..
5.
5.
KeXxX
baszni való darab a csaj.
4.
4.
vanekok
Olyan lett kb mint a bf3 csak sokkal sz*rabb :D
3.
3.
Cuppak
De király lesz :)! Én főleg single-ra vagyok kíváncsi meg esportra, úgy tudom esport módban nem lesznek point streakok
2.
2.
Lacek896
Úgy látom a nehéz bombázókat is bevetették! :)
1.
1.
PolluxHUN
Ejjha...ilyen bulával minden fajta hiányosságról el lehet terelni a férfinép figyelmét...sazl. mutasd a masíínád béééjbi! xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...