Életjeleket adott a Gears of War-film

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 10.
  • Cooltúra
Link másolása
A régóta a fiók mélyén lapuló Gears of War-filmet minden jel szerint újra előveszik. A jogok jelenleg a New Line Cinemánál vannak, s a Variety magazin értesülései szerint a cég már javában producereket toboroz a projekthez, a következő hetekben akár már szerződések is születhetnek.

A film jogai 2007 óta a New Line Cinemánál vannak, ám a Hobbit-film munkálatai miatt a gyártó számos produkcióját félretette, így a Gears of Wart is. Tény, hogy Marcus Fenix és társai az első, 2006-os videojáték óta több mint egymilliárd dollárt termeltek, így joggal bizakodhat mindenki, hogy bizony szükség van egy mozifilmre is.

A Creative Artists ügynökség a következő heteket azzal tölti, hogy asztal mellé ül jó pár producerrel annak érdekében, hogy végre talpra álljon a projekt. Az Epic Games is szigorú szemmel követi az eseményeket, s bármikor kész arra, hogy más gyártónak adja a megfilmesítés jogait. Bízzunk benne, hogy akad olyan jelentkező, aki tudja, hogy mit csinál, és a pénzszámolgatás mellett a videojátékokhoz is konyít egy keveset!

Korábban szóba került, hogy az Alkonyat-filmek producerei, Marty Bowen és Wyck Godfrey bábáskodnak a Gears of War-mozi felett, s az is nagy érvágás volt, hogy az Underworld atyja és az új Emlékmás rendezője, Len Wiseman elhagyta a projektet. A forgatókönyv többször gazdát cserélt: Chris Morgan (Wanted), Billy Ray (State of Play), és legutóbb Stuart Beattie (Karib-tenger kalózai 4) is karcolgatta. Ez utóbbi script most a befutó egyelőre, kérdés, hogy az új stáb akar-e másik forgatókönyvet.

13.
13.
#3: Kár volt érte, pedig hangulatosan indult. Aztán valahogy nem sikerült...
12.
12.
COG gear01
várom mar nagyon de ha idáig húzták akkor hamar el megy az a másfél két év sztem
11.
11.
NemTudomMiLegyen
#9: Jó esetben másfél-2 év.
10.
10.
BloodyDevil
Ha megcsinálják, én biztos, hogy megnézem.
9.
9.
markoci555
még csak toborozzák, mennyit kell arra még várni míg itthon is nézhetem?
8.
8.
kopic
LEGYEN MÁR BELŐLE VALAMI!
6.
6.
Dagobertbácsi
Kratos kell ide gyerekek!!! :D
4.
4.
Giggsy
Most van azért terítéken pár videójáték adaptáció-project ami várós, mégis parkolópályán van: Mass Effect, Uncharted, Gears of War, Assasin's Creed...
3.
3.
shatterhand
Azt nem értem mit kell tökölni ilyenekkel? CG filmként már rég elkészült volna. Csak normális embereknek adják oda , ne úgy mint pl a W40K: Ultramarines
(uramisten az milyen gagyi lett végül)
2.
2.
Casiraghi84
Na végre,remélem ezúttal lesz is belőle valami.
1.
1.
ViktorG
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...