Itt a nagy Splinter Cell-bejelentés: jön a képregény

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 11.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft - az ígéreteknek megfelelően - előrukkolt a Splinter Cell: Blacklisthez kapcsolódó "nagy" bejelentéssel. Bevalljuk, többre számítottunk, mint egy szimpla képregényre, amely a Convicition és a Blacklist közti eseményeket meséli el grafikus formában. Pedig pontosan erről van szó.

A szivárgó zöld folyadék eredete végre tisztázódott: a Splinter Cell: Echoes című képregény borítójáról van szó, amely részletesen taglalja a Conviction és a Blacklist közti eseményeket. A történetért Nathan Edmondson felel majd, míg az illusztrációkat az elismert brit grafikus, Mark Laming veti papírra.

A történetről nem árult el túl sokat Edmondson, csupán annyit, hogy Sam Fisherre hegyeződik ki, megtudhatjuk, hogy a legutóbbi videojáték után mi történt főhősünkkel, valamint azt, hogy mi vezetett a Blacklist történéseihez. "Lesz egy nagyon érdekes fordulat" - tudtuk meg az írótól.

A Splinter Cell-univerzumból még számos más szereplő is tiszteletét teszi a füzetben, és Edmondson azt szeretné, ha Fisher egyfajta "antihős" stílust kapna. A képeken Fisher párduc-szerű mozgása és finom tűzharcok elevenednek meg.

Nincs mit szépíteni: velősebb bejelentést vártunk a Ubitól, vagy beértük volna azzal is, ha Sam szinkronjáért ismét Michael Ironside felelne, de ne legyünk telhetetlenek! A Splinter Cell: Echoes 2013 folyamán lát napvilágot, vélhetőleg még a Blacklist márciusi megjelenése előtt.

7.
7.
McDuff
azt a pénzt,amit ebbe a képregénybe ölnek az ubinál,nyugodtan megtoldhatták volna vele Ironside gázsiját,és mindenki törölhetné szemét,száját.nem értem mit cigányoskodnak az ubinál,nem hiszem hogy Ironside annyivel többet kért volna a legutóbbi rész óta,hogy ne lehessen kifizetni,de igazuk van,inkább öljük a pénzt egy számunkra teljesen idegen dologba,aminél fenn áll a bukás veszélye.
Mert még ha könyv volna,lehet meg is venném,de egy 100 oldalas képregény?
6.
6.
kopic
Ez lett volna a nagy bejelentés ? pfffffffff...... -.-
4.
4.
adam6751
Ez egyáltalán nem nagy bejelentés...Egy képregény?
3.
3.
zoenn
#2: My fault. Köszi, javítottuk.
2.
2.
Giggsy
Most nem kötekedésből, én tényleg nagyon bírom Madsent, de Sam Fischer hangja bizony nem ő volt, hanem Michael Ironside.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...