MoH: Warfighter - befutott a Linkin Park-videó

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 11.
  • Videó
Link másolása
A legutóbbi részhez hasonlóan, ismét a népszerű amerikai banda, a Linkin Park húzza a talpalávalót a Medal of Honorhoz. Vélhetőleg a stáblista alatt hallhatjuk a Castle of Glass című nótát, amely most militarista témájú videoklipet kapott. Jó reklám ez a zenekarnak és a Warfighternek is.

Tipikus jenki giccs és túlzásba vett hazafiság; erről regél nekünk a Linkin Park legújabb videója, vagy ahogy tetszik, a Medal of Honor: Warfighter legújabb kedvcsinálója. Nem rossz nóta a Castle of Glass, mely felhívja a figyelmünket arra, hogy milyen nehéz is a katonaélet a US Army kötelékében. Ne is ragozzuk tovább a dolgokat, jó szórakozást! Köszönjük, Cuppak!

Ráadásként álljon itt egy újabb trailer. Megtalálod-e a videón a veszélyes trollt?

23.
23.
Zsotyee
#16: Te is látod a mondanivalóm lényegét...
22.
22.
Zsotyee
#20: New Orleans:Ember nézd meg az interjúkat hogy honnan jöttek segíteni...ű
Kutatási eredmények: igen sok külföldinek volt szerepe benne, de eléggé "retardáltak" voltak ahhoz , hogy felismerjék az értékeiket...
"Egyetemek, iskolák...mióta is van USA? Európában mióta vannak ilyen intézmények, ez is gyenge példa volt.": azt is nézd meg hogy kik is jöttek ki bizonyos egyetemekről. Még azt is megnézném, hogy melyik diplomának van nagyobb súlya (sajna) MIT vagy egy BME...tudjuk, evvan:(
Afrikában nincs érdek. Soroljam? Nigéria, Szudán, Marokkó, Algéria. Érdemes megnézni, hogy egy Exxon hol is kutat vagy épít vezetéket. De én az érem másik feléről beszéltem amit Te láthatóan nem látsz. Különben sem a hadseregről beszéltem hanem arról a pénzről amiből kaját vesznek az éhezőknek.
Azért ha megkérdezném, hogy te Magyarország alatt mit is értesz?Ugyan olyan képmutató, mint bármely másik ország a politika erről szól. A videó meg nem. Ennyi ezt el kell fogadni.
21.
21.
omarek
"Nem rossz nóta a Castle of Glass, mely felhívja a figyelmünket arra, hogy milyen nehéz is a katonaélet a US Army kötelékében" ez rohadt jó :D mindenkinek ajánlani tudom a hétköznaPI Csalódások US. Army című számát
20.
20.
#15: Nagyon gáz példa a New Orleans, pont hogy ott haltak meg napokon keresztül az emberek, mire segítettek...nézz utána jobban ember :D

A kutatási eredményeket meg hagy ne mondjam hogy hány magyar, német, és egyéb nemzetiségű ember igen komoly részvételével érték el.

Egyetemek, iskolák...mióta is van USA? Európában mióta vannak ilyen intézmények, ez is gyenge példa volt.

Afrika megintcsak szar példa, mert az ELVILEG a szabadságot védő és támogató Egyesült Államok valahogy mégiscsak ott jelenik meg ahol neki érdeke (Irak) és nem ott ahol MA IS JELENLEG több halálosztag tevékenykedik, csomó őrült tábornok az Afrikai országokban, ahol jelenleg is halomra ölik egymást az emberek. Ott nincs érdek,nincs mit kitermelni, arról nem beszél senki.

Pont hogy USA egy kibaszott nagy képmutató ország, és itt nem népeket fikázunk, hanem államokat, nyilván egy egyszerű John Smith nem biztos h átlátja h mi van a kormányban, stb, próbál megélni. De azért ne legyünk már ennyire vakok.
18.
18.
Jinbobo
Szerintem kitűnő választás volt a Linkin Park! Pont a játékhoz illik ez a zene.
17.
17.
ki55i
New Orleans kicsit erős példa volt :) ha mondjuk Szegedet készül elmosni a víz akkor ott is sokan pakolják a homokzsákokat.
16.
16.
kulabácsie
#15: Fényezd az USA-t,meglennének lőve ha picit felmenne a benzin ára,mindenki depis lenne,de még akkor is a fegyverlobbi vinné a pálmát,oda kell a zsé.
Az 50-es évek óta pazarló módon,5000 köbcentis monstrékkal fossák el az üzemanyagot,a Kiotói egymezényt basznak alá írni a Kínaiakkal.
Szopjanak gázt ezek a hazafi buzik.
Egy jó ügyvéd akárkit meghurcolhat,vagyon elkobzást kérhet,szexuális zaklatás címén vagy bármilyen indokkal.
Leöntenek kávéval a mekibe ?
Pereld be őket,mond hogy nem tudod feldolgozni a sokkot,és kérj 50 millás kártérítést.
Igazoltatásnál ha meleged van,ne hogy hátra nyúlj kihúzni inged a gatyádból,mert ezek a faszok szitává lőnek,náluk nincs olyan hogy comb lövés.....benzinkútnál egy 4 gyerekes anyát lőttek szarrá néhány éve.
És ahol mind 2 Bush elnökké tudja választatni magát,ott tényleg nagy gáz van.
14.
14.
drat576
#12: gondolom nagy fan lehetsz ha ez most ilyen meglepetésként ért ^^
13.
13.
Zsotyee
#2: "Apád meghalt menjél lövesd le magad teis.."
Az ugye megvan, hogy miután tette fel a kiscsávó a sapkát a fejére
12.
12.
Zombiekiller6
Neeeeeee hová lett Chester Bennington régi hangja????????!!!!!!!!!!
8.
8.
Giggsy
#6: Azért szerencsére már náluk is készülnek olyan filmek, amiből ez messze nem így jön le. Pl a Zöld zóna, az Államtrükkök, vagy a Hazugságok hálója. Azt persze nem mondom, hogy a folyamatos "aki arab az tevéket kúr és öngyilkosan merényel" agymosást képesek az ilyenek megfelelően ellensúlyozni, de a törekvés azért van rá ott is.
Amerika egy olyan ország, ahol mindig szükség van egy (legyőzhető) ellenségképre, mert ha nincs ellenségkép, akkor nem lehet fenntartani egy ekkora és ilyen szinten felszerelt sereget és ha nincs meg a nagy sereg, akkor bizony Amerika szépen elsüllyed, mint Atlantisz. Gyakorlatilag a fél országot már felvásárolták a Kínaiak, nem ellenségképnek használt arab országok, Izrael, stb, szóval a szórakoztatóipar mellett hadsereg az egyetlen valós exportcikkük amivel képesek a felszínen maradni.
7.
7.
5T3V3N
#4: Ez a videó tényleg agymosás..:D Viszont.. nem kellene egy játékot ilyen komoly dolgokkal reklámpozni. Viszont ha toborzó videó akkor ott van a szerebn..:) Giggsy:
A tisztelet más téma. Én pont tisztelem a magyar katonákat is. Habár.. néhány dologba bele tudnék kötni. A Honvéd honvéd, a hazájárt küzd...[a fizetés más kérdés] A hivatásos meg zsoldos..:) Én így látom!
6.
6.
#5: Nem is a sereget vetik alá agymosásnak (elvégre nekik nem kell ahogy te is mondtad: szegény, nincs más lehetősége, állampolgár akar lenni, feltörni akar, stb), hanem a lakosságot. Akik büszkén hiszik, hogy a rohadt keletet szét kell zúzni mert mindenki terrorista ott egytől-egyig. Nekik szánják az agymosást, úgy mint eddig bármikor.
5.
5.
Giggsy
#2: Egy amerikai cég miért készítene az afgán, iraki, stb katonák életéről filmet/játékot. Mindenkinek a saját nyomorúsága a legnagyobb gond. És igazán szép ez az agymosós teória, még igaz is lenne, ha az amcsi hadseregben nem hemzsegnének az olyanok, akik az állampolgárságért lettek katonák, vagy szimplán olyan szegények, esetleg tudatlanok (vagy mindkettő) hogy nincs más lehetőségük. Az amerikai sereg nagyrészét pont, hogy nem azok teszik ki, akikre az ilyen ún. agymosó dolgokkal hatni akarnak.
Én nem lennék szomorú, ha lennének nálunk is ilyenek, mert az ilyen dolgokkal elérik azt, hogy az amerikai középosztályból ha be nem is sokan lépnek a seregbe, legalább tisztelik a benne szolgálókat. Nálunk a honvédség társadalmi megítélése kábé az ingyenélő láblógatók és felesleges rossz közé esik. Ezt sokkal inkább tartom problémásnak.
4.
4.
groof25
#2: Ilyen egy jól összerakott agymosás.
3.
3.
Az lesz a jó ebben a játékban, hogy multiban nem muszáj amerikaival menni folyton, és nem is úgy van, mint a codban hogy automatikusan oszt valamit. Itt ha akarsz, lehetsz végig mondjuk norvég, vagy dél-koreai, stb.
2.
2.
5T3V3N
Apád meghalt menjél lövesd le magad teis..
Miért hiszik az amcsik, hogy csak náluk van ilyesféle családi dráma?
Az afgán, iraki etc. talpas katonának nincs családja? Az nem ember?
Ki kardot fog kard által vész...
Nem az ágyútölteléket kell elővenni, hanem azt aki a parncsot kiadja..
Ajánlom megtekintésre a Generation Kill [Gyilkos megszállás] című filsorozatot!
Hányhatnékom lett.. A zene nem rossz...

"Csak a halottak látják a háború végét..."
1.
1.
ViktorG
tényleg jó kis kedvcsináló vidi lett! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...