A jövő héten landol Xbox Live-on a Serious Sam 3

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 11.
  • Megjelenés
Link másolása
A Croteam, a Devolver Digital és a Mastertronic bejelentette, hogy a jövő hét folyamán landol világszerte az Xbox Live Arcade-en a Serious Sam 3: BFE. Az agyatlan lövölde egy delejes single kampányt, online és osztott képernyős kooperatív módot is tartalmazni fog a kompetitív multi mellett.

A horvát játékfejlesztés egyetlen valamirevaló produktumát ismét a Croteam szállítja, az arcade shooter "teljes mértékben kihasználja az Xbox 360-ban és az Xbox Live-ban rejlő lehetőségeket", s remélhetőleg tisztességes framerate-et produkál, ha már PC-n nem sikerült neki. Davor Hunski, a csapat "vezető kreatív fickója" elmondta, hogy a bejelentés óta rengeteg rajongó kérte, hogy a Serious Sam 3: BFE tegye tiszteletét XBLA-n. A fohászok meghallgattattak, október 17-én elérhetővé válik 1200 MS pontért.

Megkapjuk a single kampányt valamint a Jewel of the Nile bővítményt, online és osztott képernyős kooperatív módot, és az összes versus módot a multiban - beleértve a Deathmatchet, a Capture the Flaget, a Last Team Standinget és a My Burdent.

Vajon mit takar a szexi telefonos segélyszolgálat? Rögtön kiderül!

3.
3.
dallenbach
#1: arcade jatekokat eddig is csak MS pontert lehetett vasarolni.
1.
1.
adam6751
De miért MS pontért??? :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...