Naruto: Ultimate Ninja Storm 3 - még egy előzetes

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 12.
  • Videó
Link másolása
A Naruto-széria hazánkban is közkedvelt anime-csemegének számít, főleg az abból készül játékadaptációk. A CyberConnect2 továbbra is ontja magából a jobbnál-jobb részeket, a Ninja Storm 3 jövő tavasszal landol a boltok polcain. Új kedvcsinálóra vágysz? Megkapod!

A Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 legújabb trailerében láthatunk egy seregnyi lángot hányó rókát, de hősünk kellőképpen megállja a helyét a zűrzavarban. A rajongók már régen a nadrágjukban matatnak a kedvcsináló láttán - látjuk, ne tagadd le! A cím tavasszal érkezik PS3-ra és Xbox 360-ra.

10.
10.
adam6751
9.
9.
Sun9us
Egyszerűen nem értem, hogy az újabb Dragon Ball játékokat, és a One Piece kaizoku musou-t miért nem ezzel a technológiával csinálják, és miért erőltetik, azt a gagyi 3D-t. Nem egyszerűbb Animéből készített játékot, így cel shaded-el megcsinálni? Ránézek, és az anime megelevenedik a képernyőn, és nem is kell hozzá atomerőmű. (illetve nem izzasztja meg a konzolokat sem)
8.
8.
voldi
Minden olyan lesz, mint amilyet az előzetes mutat, egy Naruto játékon dolgoznak.
6.
6.
Gu3sT2
#5: Gondolom hónapokat akartál mondani nem heteket o.O amúgy az tény hogy a történet 1 marék s**r de a harcokkal nincs probléma. Verekedős játéknak tökéletes.
5.
5.
giga321
Hát a manga az utóbbi hetekben bőven hagy kivetni valót. Èn már egyáltalán nem azért nézem mert olyan "Hű de izgalmas lenne" , mert amúgy teljesen kiszámítható és kb előre tudom mi lesz. Csak ugye anno elkezdtem most már érdekel a vége. A játék amúgy jó lesz már várom.
4.
4.
sprentum
Szerintem tök jo nem tudoom mi a baj vele...........Lehet hogy egy kicsit el van túlozva de jó
3.
3.
sunstreaker
2.
2.
thelegendary
fél királyságomat egy hasonló szintű Dragon Ball ért.........
1.
1.
DON GONDOCS
Ezek a videók kicsit csalókák, jónak néz ki a harc meg grafika, de azért várjuk ki a végét
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...