Black Ops: Declassified - a kampány nem fontos

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 16.
  • Hír
Link másolása
A Call of Duty: Black Ops - Declassified inkább a többjátékos mókára koncentrál majd, ne számítsunk látványos, hollywoodi filmeket megszégyenítő kampányra PS Vitán - tudtuk meg a Resistance: Burning Skiesért is felelős fejlesztőktől. Kérdés, hogy hány rajongót érint majd ez érzékenyen?

A Nihilistic vezérigazgatója, Robert Huebner nemrégiben kijelentette, hogy a Call of Duty: Black Ops - Declassified nem a filmszerű kampányról híres, hanem inkább a multiplayerre koncentrál majd és arra, hogy a sorozatra jellemző többjátékos jellegzetességeket hordozható eszközökön is meghonosítsa.

Rövid küldetéseket tartalmaz majd a Declassified, pontszám alapú játékmenettel, ettől fogva a történet is habkönnyű lesz az Operations üzemmódban. Természetesen további játékmódokat is tartalmazni fog a játék - köztük a Time Trialst és a Hostilest. Mégis kézikonzolos címről beszélünk, az instant élmény az elsődleges, ha ámuldozni szeretnél, akkor a nagygépes CoD-ok mellett tedd le a voksot! Persze lehetett volna simán portolni az eredeti Black Opsot is, de akkor pont a Vita jellegzetességeit hagynánk figyelmen kívül.

Számodra fontos a delejes kampány egy handheld címben?

9.
9.
sherex
#8: dehogyisnem :( A legtöbb résznek kúrva jó sztorija volt
8.
8.
Dark_Temptation
sosem volt fontos codban a single.
5.
5.
KeXxX
4.
4.
logoffmeister
Szerintem meg ha csak simán portolták volna, azért nem vették volna, ugyebár akkor a kifogás az lenne, hogy ez is csak a nagy átirata. Jók lesznek azok a játékmódok, amik kihasználják a Vita hardverét, hordozható konzoltól én is olyan játékmódokat várnék el, amilyet le lehet nyomni mondjuk 5-10 perc buszozás alatt (ez csak példa, tudom, hogy sokan már otthon nyomják a kézikonzollal, de azért mégiscsak, ahogy a cikkben írják, instant élmény kell ide). A történet meg amolyan szükséges rossz, ha van, azért szólják le, mert rövid, scriptelt és klisékkel teli, ha meg nincs, akkor azért, mert még ezt is kihagyták :)
3.
3.
Starkiller89
portolták volna, akkor jobb lett volna...érintésérzékenység meg minek egy pörgős FPS-be...sok idióta ül a székben, azért nem születnek ma már jó játékok...
2.
2.
sherex
1.
1.
Hubert Cumberdale
Kall of fütyiben eddigse vót fontos a kampány, meg az a jó, hogy a vita is elbírja max grafikán ^^ (trololo)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...